Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 19 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 19 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 19 Aralık 2020 tarihinde oyunculara ücretsiz olarak sunacağı oyunu açıkladı! Yeni yıla kadar eksiksiz devam edecek günlük ücretsiz oyun kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. İşte oyun ve detaylar.

Epic Games Store Yılbaşı İndirimleri Başladı

Yeni yılın gelişi şerefine düzenlenen Epic Games Store Yılbaşı İndirimleri 17 Aralık 2020 saat 19.00 itibariyle başladı. Yılbaşı indirimlerinde oyunculara %75’e kadar varan indirimler ile oyunlar satılıyor. Bunun yanında 60 TL’lik indirim kuponu hakkı da veriliyor. Bir yandan da Epic Games,  yeni yılın ilk gününe kadar 15 gün boyunca 15 farklı ücretsiz oyun dağıtılacağını açıklamıştı. Yılbaşı İndirimleri tüm hızıyla devam ediyor. 7 Ocak TSİ 19.00’a kadar bu indirimler devam edecek. Yeni yıla kadar da ücretsiz oyun kampanyaları devam ediyor olacak. Günlük ücretsiz oyun kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. 19 Aralık 2020 tarihinin ücretsiz olarak sunulan oyunu The Long Dark oluyor.

the long dark

The Long Dark Hakkında

Hinterland Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan The Long Dark, 22 Eylül 2014 tarihinde çıkışını gerçekleştirdi. Oyun, tür olarak birinci şahıs bakış açısıyla oynanan bir hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun soğuk mu soğuk Kanada’da geçmekte. Oyunda düşen bir uçağın pilotu yönetiyoruz. Küresel bir felaketin ardından oldukça soğuk Kanada’nın vahşi doğasında zor şartlar altında hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

The Long Dark Nasıl Ücretsiz Alınır?

The Long Dark’ı ücretsiz ve kalıcı olarak kütüphanenize eklemek için ilk önce buraya tıklayarak oyunun Epic Games Store sayfasına ulaşın. Oyunu edinmek için Epic Games hesabınızla giriş yapmış olmanız gerekiyor. Bu yüzden hesabınıza giriş işlemini tamamlayın ve ardından ”YÜKLE” yazan butona tıklayarak işlemi gerçekleştirin. Tebrikler, The Long Dark’a ücretsiz ve kalıcı olarak sahip oldunuz. İyi oyunlar dileriz!

HatırlatmaBu işlemi 20 Aralık 2020 TSİ 18.59’a kadar yapmanız gerekmekte! Aksi takdirde ücretsiz oyunu elde etme fırsatını kaçırmış oluyorsunuz.

The Long Dark Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

    • İşletim Sistemi: Windows 7 (64 Bit)
    • İşlemci: Dual-Core Intel i5  @ 2GHz+
    • RAM: 4 GB RAM
    • Grafik Kartı: Intel 4xxx Serisi  512MB VRAM ya da daha iyisi
    • Depolama Alanı: 7 GB kullanılabilir alan

ÖNERİLEN:

    • İşletim Sistemi: Windows 10 (64 Bit)
    • İşlemci: Intel i7 CPU @ 2.6GHz ya da daha iyisi
    • RAM: 8 GB RAM
    • Grafik Kartı: nVidia GTX 555 1GB VRAM ya da daha iyisi / nVidia GTX 1060+
    • Depolama Alanı: 7 GB kullanılabilir alan

Epic Games Store Yılbaşı İndirimlerinden Alınabilecek 10 Oyun

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir