Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games Store Yılbaşı İndirimleri Başladı

Epic Games Store Yılbaşı İndirimleri Başladı

Epic Games Store Yılbaşı İndirimleri saat 19.00 itibariyle başladı. Epic Games’in popüler mağazası Epic Games Store’da 7 Ocak’a kadar sürecek indirimler ana sayfada yerini aldı. İşte indirimin detayları.

Epic Games 17 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Ücretsiz oyun kampanyaları ile gündeme oturmayı başaran Epic Games Store, 2020 yılının bitişi şerefine Yılbaşı özel indirimlerini 17 Aralık TSİ 19.00 itibariyle başlattı. Mağazanın ana sayfasında yerini alan indirimler 7 Ocak 2020 TSİ 19.00’a kadar sürecek. Ayrıca Epic Games, yeni yıla kadar 15 gün boyunca her gün eksiksiz olmak üzere ücretsiz oyunlar dağıtacak. Bu sayede oyuncular 15 günde 15 farklı oyunu ücretsiz ve kalıcı olarak kütüphanelerine ekleyip oyun keyfini yaşayabilecek.

Epic Games Store kupon

Epic Games Store Yılbaşı İndirimleri – Bütün Detaylar

60 TL Değerinde İndirim Kuponu!

Epic Games Store, indirim dönemlerinde oyunculara sunduğu kuponlarla sayesinde de  oldukça ilgi gören bir mağaza. Bu yılbaşı indirimlerinde de Epic Games, herkese 60 TL değerinde indirim kuponu sunuyor. Kuponu herkes alabiliyor ancak kuponu kullanabilmeniz için 79.99 TL veya üstünde bir değere sahip satın alım yapmanız gerekiyor. Eğer satın alımınız bu kurala uyuyorsa 60 TL’lik kuponunuzu kullanabiliyorsunuz. Buraya tıklayarak kupon sayfasına ulaşın. Ardından Epic Games hesabınızla oturum açın ve ”Epic Kuponumu Al” butonuna tıklayın. 60 TL değerinde indirim kuponu artık hesabınızda! Aynı zamanda bir alternatif olarak indirimden ilk satın alımınız veya ilk ücretsiz oyun siparişiniz ile de otomatik olarak kuponu hesabınıza alabilirsiniz. Kupon 79.99 TL ve üzeri satın alımınızda otomatik olarak uygulanacaktır. İşlemin ardından ilave kupon da hesabınıza eklenecektir.

İndirimde Öne Çıkanlar!

Watch Dogs Legion – %33 İndirim 180.23 TL (Kupon İle 120.23 TL)

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan çıkışını bu sene yapmış Watch Dogs Legion Yılbaşı indirimlerinde %33’lük bir indirime sahip. Oyunun 269 TL olan Standart Edition’ı indirimle birlikte 180.23 TL oluyor. 60 TL’lik Epic kuponu ile oyunu 120.23 TL’ye satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun Epic Games Store sayfasına ulaşabilirsiniz. Çöküşün eşiğindeki Londra’yı kurtarın!

Crysis Remastered – %40 İndirim 80.39 TL (Kupon İle 20.39 TL)

Crytek tarafından geliştirilen ve yayınlanan popüler FPS oyunu Crysis 1’in Remastered versiyonu olan Crysis Remastered %40 indirime sahip olarak karşımıza çıkıyor. İndirimsiz fiyatı 133.99 TL olan oyunun fiyatı indirimle 80.39 TL’ye düşüyor. 60 TL’lik kuponunuzu uygularsanız oyunu 20.39 TL’ye satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun Epic Games Store sayfasına ulaşabilirsiniz. Nanozırhınızı kuşanın ve savaşa hazır olun!

Star Wars: Squadrons – %40 İndirim 167.99 TL (Kupon İle 107.99 TL)

Motive Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan yeni Star Wars oyunu 2020’nin beklenen oyunlarından olmuştu. Özellikle Star Wars evrenini ve uzay gemilerini seviyorsanız oyun ilginizi çekebilir. İndirimsiz fiyatı 279.99 TL olan oyun indirim ile 167.99 TL’ye düşüyor. Kuponunuzla birlikte oyunu 107.99 TL’ye satın alabilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun Epic Games Store sayfasına ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir