Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 2020 Yaz İndirimleri Başladı – Ne Almalı?

Epic Games 2020 Yaz İndirimleri Başladı – Ne Almalı?

Popüler oyun platformunda %75’e varan indirimler Epic Games 2020 Yaz İndirimleri başladı. Peki bu indirimlerde hangi fırsatlardan yararlanmalı?

Bedavaya verdiği oyunlarla oyuncuların gönlünde taht kuran platform Epic Games, yaptığı indirimlerle ve bilgisayar platformuna getirdiği oyunlarla bu tahttaki yerini koruyor. Özellikle GTA V’in bedava dağıtılması ve MEGA indirimle birlikte yükselişini daha da hızlandıran Epic’te yaz indirimi başlamış durumda. 60 TL’lik indirim kuponu ve %75’e kadar varan indirimler, oyuncular için birçok oyunun fiyatını önemli derecede düşürüyor.

Epic Games 2020 Yaz İndirimi Ne Zaman Bitecek?

“Dışarıda hava çok sıcak, güneşlenmeyi falan bırakın da gelin oyunlarda alev alev yanan şu fiyatlara bakın.

Epic Games 2020 Yaz İndirimleri başladı. 6 Ağustos’a kadar seçilmiş oyunlarda ve ek paketlerde %75’e varan indirimleri kaçırmayın.”

23 Temmuz’da başlayan Epic Games 2020 Yaz İndirimleri, 6 Ağustos tarihinde son bulacak.

İlginizi Çekebilir: Rocket League tamamen bedava oluyor!

epic game store mobil

Epic Games 2020 Yaz İndirimleri Oyun Listesi

Gelin bu indirim kapsamında alabileceğiniz, fiyatı oynanışına göre makul seviyelere düşmüş olan oyunların bazılarını listeleyelim.

  • Red Dead Redemption 2 – %20 indirim + 60 TL’lik indirim kuponuyla 179,50 TL
  • Control – %50 indirimle 49,50 TL
  • Assassin’s Creed Odyssey – %67 indirim + 60 TL’lik indirim kuponuyla 28,27 TL
  • Borderlands 3 – %50 indirim + 60 TL’lik indirim kuponuyla 94,50 TL
  • Assassin’s Creed Origins%80 indirim ile 63 TL!
  • Metro Exodus – %55 indirim + 60 TL’lik indirim kuponuyla 62,05 TL

Buraya tıklayarak bütün fırsatlara göz atabilir, onlarca fırsat arasından kendi istediğiniz oyunların fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Epic İndirim Kuponu Nedir?

Yüksek ihtimalle halihazırda hesabınızda bulunan 60 TL’lik indirim kuponunuzu Epic Games’te 80 liranın üzerindeki oyunlar için kullanabiliyorsunuz. Kuponu harcamanızın ardından yenileniyor ve 80 TL’nin üzerindeki her oyunu 60 TL indirimli bir şekilde alma imkânına erişiyorsunuz.

Güzel indirimleri ve bedava oyunlarıyla Steam’in karşısına çıkan platformda indirim etkinliği bulunmamakta. Steam’in sosyal medyamsı özellikleri göz önünde bulundurulunca gayet makul görünen bu eksikliği Epic Games’in rekabeti daha da kızgın bir biçimde sürdürmesi için çözmesi gerekiyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

6 Yorumlar

  1. Kral az daha çaba be gözünü seveyim indirimlerle olmuyor. Epic Games i sevmeyen kişilere neden sevmediğini sorsam geneli arayüz diyor. Bir de topluluk sistemini getirsen tadından yenmezsin, rekabetin kralı ortaya çıkar.

  2. Arayüzü değişmediği ve topluluk sistemi gelmediği sürece asla buradan oyun almam. Geçen Epic Games’den Kingdom Come Deliverance oynuyordum ve DLC alayım dedim, demez olaydım. Ya ilk başta DLC paketli halini alacaksın ya da bir daha DLC alamayacaksın, saçmalık. Gittim Steamden DLC li halini satın aldım daha da dokunmam Epic Games’e. Zaten oyunu oynarken korsan oynuyormuş hissi vardı. Çok değişik bir his ve nasıl oluyor hala anlamadım 😀

  3. Ayrıca şu yorumlara beğeni sistemi getirebilirseniz çok iyi olur 🙂 Üstteki yorumu beğenmek istedim de ne yazık ki öyle bir seçenek yokmuş :/

  4. Control alınır şimdi

  5. cüzdanım_hayatını_kaybediyor_mp4

  6. Virüssüz torrent başka lafa gerek yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir