Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 21 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 21 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 21 Aralık itibariyle oyuncularla buluşturacağı ücretsiz oyunun hangisi olacağını duyurdu. Yeni yılın ilk gününe kadar oyun her gün yeni bir bedava oyun gelmeye devam edecek.

Epic Games Store düzenlediği yılbaşı indirimleri ile birlikte sevilen oyunlarda yüzde 75’e varan indirimler ile karşımıza çıkıyor. Bu indirimlere ek olarak oyunculara bir de 60 TL değerinde indirim kuponu armağan eden platform bu sayede oyunları daha da avantajlı fiyatlar ile oyuncularla buluşturuyor. Tüm bunların yanı sıra daha önce de duyurduğu üzere yeni yılın ilk gününe kadar oyunculara ücretsiz oyunlar sunacak olan Epic Games 21 Aralık Pazartesi gününün oyununu da açıklamış durumda. Açıklanan oyun ise korku-aksiyon türünün başarılı örneklerinden olan Alien: Isolation oldu.

En İyi Bilim Kurgu Oyunları

Alien: Isolation Nasıl Bir Oyun?

2014 yılında piyasaya sürülmüş olan yapım Steam üzerinde 59 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip. Beyaz perdenin ünlü serilerinden olan Alien‘ı kendisine referans alan oyunda ıssız bir uzay istasyonunda hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da kendimizi içerisinde bulduğumuz gizemli durumu çözmeye çalışıyoruz.

Alien: Isolation Nasıl Bedava Alınır?

Epic Games Store‘un 21 Aralık tarihinde oyuncular ile bedava olarak buluşturduğu yapıma sahip olabilmek için öncelikle buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına ulaşmanız gerekmekte. Ardından henüz bir hesabınız yoksa oluşturduktan, varsa giriş yaptıktan sonra oyunun mağaza sayfasına yer alan ”Yükle” butonuna tıklamanız yeterli olacak. Bu işlemlerin ardından oyun kütüphanenize eklenmiş olacak. Ancak elinizi çabuk tutmanızda fayda var, çünkü fırsat yarın 19:00‘a kadar devam ediyor olacak.

Alien: Isolation Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

  • CPU:  3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500
  • RAM: 4 GB
  • Boş Alan: 35 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ekran Kartı:  1GB (AMD Radeon HD 5550 or Nvidia GeForce GT 430)

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir