Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 22 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 22 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 22 Aralık Salı günü itibariyle oyuncularla buluşturacağı ücretsiz oyunun ne olacağını duyurmuş vaziyette. Epic Games yeni yıla kadar her gün bir ücretsiz oyunu oyuncularla buluşturmaya devam edecek.

Halihazırda devam etmekte olan yılbaşı indirimleri ile birlikte oyunlarda yüzde 75’lere varan oranlarda indirimler uygulamış olan Epic Games bu indirimlere ek olarak bir de oyunculara 60 TL tutarında bir indirim çeki armağan ediyor. Bu indirim çeki ve halihazırda devam eden indirimler bir araya geldiğinde ise oyuncular sevilen oyunlara oldukça uygun fiyatlarla sahip olabiliyorlar. Yeni yılın ilk gününe kadar her gün bir ücretsiz oyunu da oyunculara armağan etmeye devam edecek olan Epic Games 22 Aralık Salı gününün bedava oyununu da açıkladı. Bugünün oyunu ise FPS korku-hayatta kalma türünün başarılı örneklerinden olan Metro 2033 Redux oldu.

Metro 2033 Redux Nasıl Bir Oyun?

Dmitry Glukhovsky tarafından kaleme alınmış olan kitap dizisini kendine kaynak alan oyun serisinin ilk halkası olan Metro 2033 Redux aslına bakılırsa 2010 yılında piyasaya çıkmış olan Metro 2033‘ün grafiksel anlamda iyileştirmeler yapılmış hali. Steam ve Epic Games Store üzerinde 31 TL fiyat etiketine sahip olan oyun büyük bir nükleer savaş sonrasında yer yüzeyinin yaşanmaz hale gelmesi ile insanların metro tünellerinde yaşamaya başladıkları bir geleceği tasvir ediyor.

Metro 2033 Redux Nasıl Bedava Alınır?

Buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına eriştikten sonra bir Epic Games hesabınız varsa giriş yapmalı, yoksa da oluşturmalısınız. Ardından oyun sayfasında yer alan ”Yükle” butonuna tıklayarak oyunu kütüphanenize kalıcı olarak ekleyebilirsiniz. Yine de elinizi biraz çabuk tutmanızda fayda var, zira bu fırsat yarın saat 19:00‘a kadar geçerli olacak. Bu tarihten sonra ise Epic Games farklı bir ücretsiz oyunla karşımızda olacak.

En İyi Distopya Oyunları

Metro 2033 Redux Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

  • CPU: Dual Core CPU (2.2+ GHz Dual Core CPU ya da daha iyisi)
  • RAM: 2 GB
  • Boş Alan: 10 GB kullanılabilir alan
  • DirectX: Sürüm 10
  • Ekran Kartı: DirectX 10, Shader Model 4 uyumlu ekran kartları (GeForce 8800 GT 512 MB, GeForce GTS 250, vb.)

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir