Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games 27 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

Epic Games 27 Aralık Tarihinde Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

1 Ocak tarihinde kadar her gün farklı bir oyunu ücretsiz olarak sunacak olan Epic Games 27 Aralık Pazar gününün oyununu açıkladı.

Yeni yıl indirimleri kapsamında oyunculara popüler yapımlarda büyük fırsatlar sunan Epic Games Store bu fırsatlara ek olarak bir de yeni yılın ilk gününe kadar her gün farklı bir yapımı ücretsiz olarak oyuncular ile buluşturuyor. Yeni yıl indirimlerine oyunlara ek olarak her kullanıcısına bir de 60 TL‘lik indirim kuponu armağan eden platform böylelikle popüler oyunlarda hatırı sayılır fırsatlar yakalamamıza imkan tanıyor. İndirimlere ve indirim kuponuna ek olarak bedava oyunlarla da kalbimizi kazanmaya devam eden Epic Games 27 Aralık Pazar gününün bedava oyununu ise Night in the Woods olarak açıkladı.

Epic Games Store Yılbaşı İndirimlerinde Alınabilecek 10 Oyun

Night in the Woods Nasıl Bir Oyun?

Infinite Fall tarafından geliştirilen ve 2017 yılında piyasaya sürülmüş olan bağımsız yapım zengin hikayesi ve yarattığı atmosfer ile dikkat çekiyor. Steam üzerinde 31 TL‘lik bir fiyat etiketine sahip olan yapım Metacritic üzerinde kullanıcılardan 7.5, eleştirmenlerden de 88 puana layık görülmüş vaziyette. Ayrıca oyunun bir de BAFTA ödülü sahibi olduğunu da belirtmekte yarar var.

Night in the Woods Nasıl Bedava Alınır?

Oyuna ücretsiz bir biçimde sahip olmak için öncelikle Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerekmekte. Hesabınıza giriş yaptıktan, henüz bir hesabınız yoksa da oluşturduktan sonra buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına gidebilirsiniz. Mağaza sayfasında yer alan ”Yükle” butonuna tıkladığınızda sistem sizi farklı bir sayfaya yönlendirecek. Yönlendirildiğiniz sayfada yer alan ”Sipariş Ver” butonuna tıkladığınızda ise oyun kütüphanenize eklenecek ve tamamen sizin olacak.

Night in the Woods Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Intel i5 Quad-Core
  • RAM: 4 GB
  • Grafik Kartı: Intel HD 4000
  • Boş Alan: 8 GB

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir