Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games AVM Satın Alıp Genel Merkeze Dönüştürüyor

Epic Games AVM Satın Alıp Genel Merkeze Dönüştürüyor

Son yıllarda çok hızlı bir şekilde büyüyen Epic Games AVM satın alıp yeni bir genel merkez tesisi kurma planları içerisinde.

Fortnite’ın hızlı yükselişinin ardından bünyesine kattığı oyunlar, bedava verdiği oyunlar ve cazip indirimler sayesinde gelişimini sürdüren oyun platformu Epic Games, yeni hamlesiyle dikkatleri üzerine çekti. Mevcut genel merkezlerinin yakınında bulunan bir AVM’yi satın alan şirket, üç yıllık bir düzenlemenin ardından alanı yeni genel merkezi yapmayı planlıyor.

HITMAN 3, Epic’e Özel Olacak

epic games avm
Epic Games’in yerleşeceği alan (Eurogamer, Google)

Epic Games AVM Satın Alıyor

Yaklaşık üç yüz kilometre karelik bir alanı kaplayan tesis, EuroGamer’ın haberine göre üç yıllık bir inşa çalışmasının ardından kullanıma açılacak. 2024’te kullanılması beklenen yeni Epic Games genel merkezi tamamen şirkete ait olsa da bir kısmın halka da açık olacağı belirtiliyor.

Şu an bomboş şekilde bulunan Cary Towne Center’ın Epic Games tarafından satın alınma haberiyle birlikte alanın daha iyi bir iş için kullanılmasını bekleyen bazı kişiler hayal kırıklığına uğradı. Epic Games’in yeni genel merkezi tamamlanana kadar Epic başta olmak üzere oyun sektörünün nerelere ulaşacağını hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. epic games hayırlı olsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir