Anasayfa > Oyun Haberleri > HITMAN 3 Epic Games Store’a Özel Olacak

HITMAN 3 Epic Games Store’a Özel Olacak

Dün yayınladığımız haberimizde sizlere HITMAN’in Epic Games Store’da ücretsiz olarak dağıtılacağından bahsetmiştik. IO Interactive’in yaptığı açıklamaya göre serinin bir sonraki oyunu HITMAN 3 Epic Games Store’a özel olacak.

hitman 3 ajan 47

Serinin yapımcısı ve geliştiricisi olan IO Interactive dün yaptığı açıklama ile yeni oyunları HITMAN 3’ün PC’de Epic Games Store‘a özel olacağını duyurdu. Daha önceden duyurulan, HITMAN 2’de kaydettiğiniz ilerlemeyi yeni oyuna taşıma özelliği ise Epic Games Store versiyonunda da geçerli olacak.

IO Interactive’in Danimarka doğumlu, Türk asıllı CEO’su Hakan Abrak da Epic Games ile yapılan anlaşma hakkında açıklamalar yaptı. HITMAN 3’ün kendi yayımlayacakları ilk oyun olduğunu belirten Abrak, Epic Games’in teklifinin bu süreçte kendilerine yardımcı olduğunu ifade etti. HITMAN 3’ü yayımlamalarının bağımsız bir stüdyo olmak adına büyük bir adım olduğunu da ekledi. Ayrıca Epic Games ile yapılan anlaşmanın kendilerine oyunun geliştirilme sürecinde özgürlük sağladığını da belirtti.

hitman 3 ingiltere

IO Interactive, hafta oyunca HITMAN ile ilgili yeni bilgiler vermeye devam etti. Önceki oyunda bulunan ve bir nevi çoklu oyunculu mod olan Hayalet Modu ve Keskin Nişancı modunun çoklu oyunculu kısmının yeni oyunda bulunmayacağı açıklandı.

Ayrıca dün yayınlanan ve aşağıdan izleyebileceğiniz videoda yeni oyunun bölümlerinden birinin İngiltere olacağı da duyuruldu. “Clue” adlı kutu oyununu andıran bölümde Ajan 47 dedektif kılığında bir gizemi çözmeye çalışırken aynı zamanda hedeflerini ortadan kaldırmaya çalışacak.

HITMAN 3 eğer beklenmedik bir gelişme olmazsa Ocak 2021‘de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X için çıkış yapacak.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir