Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games, Haftaya Bir Yeni “Gizemli Oyun” Verecek

Epic Games, Haftaya Bir Yeni “Gizemli Oyun” Verecek

Epic Games bir sonraki haftalarda bedavaya sunacağı yeni oyunu oyuncuları meraklandıran “Mystery Game” kampanyası ile çıkartacak.

Epic Games çok sayıda oyuncuya bedava oyunlar sunmaya hız kesmeden devam ediyor. Bu oyunlar arasında küçük bağımsız oyunların yanında büyük oyunları da vermekten çekinmiyorlar. Bir sonraki bedava oyun kampanyalarında ise bir “Mystery Game” vereceklerini, yani oyunun önceden açıklanmayacağını duyurmaları bu gelecek oyunun büyük bir oyun olma olasılığı anlamına geliyor.

Epic Games’in hisselerinin yükselişi ve yaptığı birçok anlaşmanın haberlerini de gördükten sonra bu yeni gizemli kampanyanın ardındaki oyun oyuncuların dikkatini bir hayli çekmeyi başardı. Subnautica, Batman Arkham Collection ve Borderlands gibi büyük isimlerin de bedavaya verilmesini sağlayan Epic Games bu oyunların her biri için milyon dolarları göze almış bir firma, ve her geçen gün artan gücü göz önünde bulundurulduğunda heyecanlanmamak tabii ki elde değil.

Borderlands 4 Geliştirme Aşamasında Olabilir

Epic Games Mystery Game Nedir?

Epic Games’in “Mystery Game” olarak tanıttığı bu kampanya şuana kadar GTA 5, Borderlands Handsome Collection ve Civilization 6 gibi büyük oyunların verildiği bir kampanya. Oyunun ne olduğunu önceden tanıtmayarak insanların merakını ve ilgisini çekmeyi başaran bu kampanya, genellikle oyuncuların yüzünü güldüren büyük isimleri barındırıyor. Bu kampanya Epic Games’in bir sonraki haftalarda verecek olduğu yeni bedava oyun için de uygulanacak, bu da demek oluyor ki bir sonraki kampanyada oyuncuları çok sevindirecek bir oyun olabilir.

Bu yeni bedava oyun şu anda Epic Games’te 20 Mayıs’a kadar bedava kalacak olan The Lion’s Song oyunun yerini alacak. Oyun hakkında şu anda elimizde herhangi bir bilgi sızıntısı olmadığı için herkes gibi biz de merakla bekliyoruz. Oyunun ne olduğu ile ilgili verilecek bilginin ise önceden Cities Skylines‘ı bedava vereceklerini açıkladıkları gibi bir canlı yayın ile yapabilecekleri düşünülüyor.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir