Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games Store’un Sonraki İki Gizemli Oyunu Neler?

Epic Games Store’un Sonraki İki Gizemli Oyunu Neler?

Epic Games Store’un indirim kapsamında dört kez vereceği bedava oyunların ilki GTA V ve Civilization 6 olmuştu, peki diğer iki oyun ne olacak?

Epic Games, yaptığı Mega indirim etkinliğinde bir ay boyunca oyunculara dört tane gizemli, üst segment oyun veriyor. İlk hafta Grand Theft Auto V’in dağıtılmasıyla birlikte çok büyük bir patlama yaşayan platformun bu hafta verdiği oyun Civilization 6 oldu.

Sid Meier’s Civilization VI Epic Bedavası Oldu!

Geriye kaldı iki oyun. Geçtiğimiz hafta yapılan bir sızıntıya göre Grand Theft Auto V’ten sonra verilecek oyunlar bizlere sunulmuştu. Oyuncular bu sızıntıyı pek de ciddiye almadı fakat Civilization 6’nın gerçekten de dağıtılmasının ardından bu verilerin doğru olduğu düşünülüyor.

  • Yapılan sızıntıya göre bir dahaki hafta verilecek olan ürün Steam’deki değeri 124.80 TL olan Borderlands: The Handsome Collection olacak.
  • İndirimin son haftası için verilecek bedava oyun ise Steam’de 77 TL’ye satılan ARK: Survival Evolved olacak.

Epic Games bedava

Epic Games’in mega indirim kampanyası sadece bedava oyunlarla değil, aynı zamanda mevcut oyunlardaki indirimleriyle ve 80 TL’den yüksek olan her oyunu 60 TL’lik indirim koduyla alabilmemizi de sağladığı için dikkat çekmekte. İndirim kapsamında alınabilecek oyunlar ve kuponun detayları ile ilgili bilgilere aşağıdaki yazımızdan ulaşabilirsiniz.

2020 Epic Mega İndirimi Hakkında Her Şey – Ne Almalı?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir