Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games, Toplam 237 TL’lik Üç Oyunu Aynı Günde Bedava Verecek

Epic Games, Toplam 237 TL’lik Üç Oyunu Aynı Günde Bedava Verecek

Epic Games Store, 15 Nisan – 22 Nisan tarihleri arasında toplam 237 TL değerinde üç adet sanatsal oyunu bedava olarak dağıtacak.

Epic Games Store’un 15 Nisan – 22 Nisan haftasında vereceği üç adet oyun belli oldu. Her hafta bedava oyunlar verirken bazen ikişer oyunla oyuncuları şaşırtan platform, 15 Nisan’da oyunculara üç tane oyun verecek. Ayın 15’ine kadar bedava olan 3 out of 10: Season Two oyununun ardından The First Tree, Ken Follett’s The Pillars of the Earth ve Deponia: The Complete Journey oyunları bedava olacak. Gelin oyunların nasıl içeriklere sahip olduklarını inceleyelim.

İlginizi Çekebilir: Epic Games Store Hesabına Bedava Oyun Nasıl Eklenir?

The First Tree

Steam’de 18.50 TL karşılığında satılan The First Tree, güzel bir hikâyeyi yaratıcı bir şekilde anlatan, bağımsız ve rahatlatıcı bir keşif oyunu. Kayıp ailesini bulmaya çalışan bir tilkinin ve kendisinden uzaklaşmış babasıyla Alaska’da tekrar bir bağ kurmaya çalışan bir çocuğun öykülerinin nasıl kesiştiğini bu oyunda deneyimleyin. 2-3 saat içerisinde bitirebileceğiniz ve Steam’deki oyuncular tarafından oldukça beğenilen oyun, size kısa ve öz bir deneyim vadediyor. The First Tree’yi Epic Games Store’da 15-22 Nisan tarihleri arasında bedavaya kütüphanenize ekleyebilirsiniz..

Deponia: The Complete Journey

Kompleks bir oynanıştan ziyade üzerinde uğraşılmış, çizgi roman tarzı sanat tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Deponia serisindeki üç oyunu birleştiren The Complete Journey paketi, Epic Games Store’da tamamen ücretsiz olacak. Steam’de 109 TL karşılığında satılan bu üçlü paket, point&click mantığındaki oyunları sevenler için ideal. Oyun oynarken komik ve rahatlatıcı bir çizgi roman deneyimi yaşamak, farklı bir tat almak istiyorsanız Deponia’yı 15-22 Nisan arasında Epic Games kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Ken Follett’s The Pillars of the Earth

Tıpkı Deponia gibi Daedalic tarafından geliştirilmiş olan The Pillars of the Earth, aynı adlı romandan (Bir Katedralin Öyküsü) oyuna uyarlanmış bir eser. Steam üzerinde 109.50 TL’ye satılan oyun, az önce bahsettiğimiz Deponia gibi, oynanıştan ziyade hikâye vadeden bir macera olarak karşımıza çıkıyor. The Pillars of the Earth oyununda yaptığımız bütün seçimler hikâyenin gidişatına etki ediyor. Steam’de oldukça beğenilen bu oyunu Epic Games Store’dan 15-22 Nisan arasında bedavaya alabilirsiniz.

Üç adet sanatsal oyunla karşımıza çıkan Epic Games Store, bedava tekliflerini üçlediği haftada gayet güzel oyunları bizlere sunmayı hedefliyor. Sistem gereksinimleri açısından da fazla ağır olmayan bu oyunları denemenizi öneririz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir