Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Games’ten Yeni Hamle: Fortnite Thor Güncellemesi

Epic Games’ten Yeni Hamle: Fortnite Thor Güncellemesi

Epic Games tarafından 2017’de piyasaya sürüldüğünden beri çeşitli işbirlikleriyle oyunu aktif tutmayı başaran Fortnite, yeni bir güncellemeyle karşımızda olacak. Daha önce Deadpool ve Thanos gibi karakterleri oyuna ekleyen yapımcılar, Twitter hesabından paylaştıkları yeni bir gönderide Fortnite Thor güncellemesini oyunculara sunacaklarını hissettirdi.

Son dönemde Apple ve Google ile anlaşmazlıklarıyla gündeme gelen Fortnite’ı klasik “Battle Royale” oynanışından farklı kılan özellikleri kendimizi düşmanlara karşı korumak veya avantaj elde etmek için temel yapılar inşa edebiliyor olmamız. Bu yapılar genelde bir duvar ve zeminden oluşuyor ve inşa edebilmek için çevreden malzemeler toplamamız gerekiyor. Hızlıca oluşturulan bu yapılar birkaç darbede de yıkılıyor. Oyunu ilgi çekici yapan detaylardan bir diğeri de çizgi film temasında hazırlanmış sempatik karakterler ve capcanlı bir evren.

Free Fortnite Skins |Fortnite Skins Generator 】| Free Fortnite ...

Yeni etkinliklerle şenlenen bu evren, farklı oyun modlarıyla da kullanıcılarına eğlence vaadediyor. Star Wars Stormtrooper kostümleri ve DC Aquaman temalı görevleri bu eğlenceli içeriklere ufak birer örnek.

Epic Games Marvel işbirliği sonucu oyuna bir çok içerik eklendi. Sonsuzluk Eldiveni modu ile oyuncular “Thanos” olabilme şansını yakalamış ve gelen Deadpool güncellemesiyle özel silahlar ve kostümlerden yararlanabilmişlerdi. Firmanın Marvel işbirliği bununla sınırlı kalmayacak gibi gözüküyor.

Fortnite Thor Güncellemesi Geliyor

Fortnite resmi Twitter hesabının 21 Ağustos paylaşımındaki görsel tüm kullanıcılara Thor karakterini anımsattı.

Fortnite yazısında beyaza yakın sarı saçlara , parıldayan masmavi gözlere sahip bir karakter karşımıza çıkıyor. Yazının hemen altında ise Marvel logosu var. Paylaşımdaki göndermeler bununla sınırlı kalmıyor. Açıklama olarak çekiç, şimşek ve gökkuşağı emojileri kullanılmış.

THOR
Marvel’ın yeni Thor çizgi romanından bir kesit.

Marvel evreninin bilinen karakterlerinden olan Thor aslında İskandinav mitolojisinin büyük tanrılarından birisi. Mitolojide de Marvel evreninde de şimşek tanrısı olan Thor, Mjöllnir adı verilen kendisinden başka kimsenin kaldıramayacağı efsunlu bir çekice sahip. Thor bu çekiç yardımıyla uçabiliyor ve şimşekleri kontrol edebiliyor. Paylaşımdaki çekiç ve şimşek emojileri büyük ihtimalle bu özelliklere gönderme yapıyor. Gökkuşağı emojisinin ise tanrıların diyarlar arasında yolculuk yapmasını sağlayan gökkuşağı köprüsü “bifrost“u temsil etmesi muhtemel.

Böylece Fortnite’ın 4. sezon teması da belli olmuş oluyor.

Fortnite Thor
Fornite 4. Sezon Teması : Thor

Fortnite Mücadeleye Devam Ediyor

Güncellemenin ne zaman geleceğini henüz bilmiyoruz. Ancak firma Fortnite Thor güncellemesi ile ilgili daha fazla detayı 27 Ağustos’ta başlayacak Gamescom2020 etkinliğinde açıklamayı tercih edebilir.

Apple ve Google ile yaşadığı anlaşmazlık ve davalara rağmen yeni içerikleri kullanıcılara ulaştırmaktan geri kalmayan Epic Games #FreeFortniteCup etkinliğiyle kendinden bahsettirmişti, Şimdi ise Marvel ile yeni ortak içerik sunarak tüm olumsuzluklara rağmen devam ettiklerini oyunculara gösteriyor.

Free Fortnite etkinliği hakkındaki yazımızı okumayı unutmayın!

 

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir