Anasayfa > Oyun Haberleri > Epic Store Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! (15 Ekim – 22 Ekim)

Epic Store Gelecek Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! (15 Ekim – 22 Ekim)

 Epic Store gelecek haftanın ücretsiz oyunları ana sayfada yerini aldı. 2 adet oyun, 15 Ekim itibariyle bir hafta boyunca Epic Games Store’da ücretsiz olacak. Oyunlar ve detayları haberimizde. 

Rising Storm 2: Vietnam ve Abzû Epic’te Bedava

Düzenlediği ücretsiz oyun kampanyaları ile oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran Epic Games Store’da kampanayalar devam ediyor. Epic Games’in oyun mağazası ve kütüphanesi Epic Games Store’da önümüzdeki hafta iki adet oyun ücretsiz olacak. Üstte yer alan butondan bu hafta ücretsiz olan oyunlara göz atabilirsiniz. Önüzümdeki hafta ücretsiz olacak 2 oyun ise şunlar:

Amnesia a machine for pigs

Amnesia: A Machine for Pigs

The Chinese Room tarafından geliştirilen Amnesia serisinin ikinci oyunu Amnesia: A Machine for Pigs, Eylül 2013’de çıkışını yaptı. Oyunun yayıncılığını ilk oyunun geliştiricisi ve serinin yapımcısı Frictional Games üstlendi. Oyun, Birinci Şahıs bakış açısıyla oynanılan bir korku oyunu. 22 Ekim 2020’de serinin 3.oyunu Amnesia: Rebirth çıkışını yapacak. Yeni oyun çıkış yapmadan önce Epic Games Store üzerinden ikinci oyunu oynama fırsatı yakalayabilirsiniz. Oyunun resmi Epic Store sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyun 15 Ekim – 22 Ekim 2020 arası ücretsiz olacak. Aldığınızda kalıcı olarak kütüphanenize eklenmiş olacak.

kingdom new lands

Kingdom New Lands

noio tarafından geliştirilen ve Raw Fury tarafından yayıncılığı üstlenilen Kindgom New Lands, Ekim 2015’te çıkışını yaptı. Epic Games Store’da yer alan bilgilere göre oyunumuz Strateji, hayatta Kalma ve simülasyon türünde iki boyutlu bir yapım. Oyunun Epic sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyun 15 Ekim – 22 Ekim 2020 arası ücretsiz olacak. Aldığınızda kalıcı olarak kütüphanenize eklenmiş olacak. Epic Games Store’da yer alan oyunun açıklamasından bir kesit ise şu şekilde:

”Kingdom, modern retro estetiği ve atmosferik müzikleri olan, minimalist bir mikro-strateji oyunu. Oyuncular, sıfırdan yarattığı krallığını, dünyayı keşfederek genişletmeye, sadık bir halk toplamaya ve bu halkı Açgözlülük’ün her gece yaptığı saldırılardan korumaya çalışan bir hükümdarı yönetiyor.”

Gelecek haftanın oyunlarını nasıl buldunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Acaba önümüzdeki diğer haftalarda Epic Games Store’da hangi oyunlar ücretsiz olarak dağıtılacak? Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir