Anasayfa > Oyun Haberleri > Eski Rockstar Yöneticisi Kendi “GTA” Oyununu Yapıyor

Eski Rockstar Yöneticisi Kendi “GTA” Oyununu Yapıyor

Bir dönemler Rockstar North başkanlığı yapmış eski Rockstar yöneticisi Leslie Benzies, kendi GTA gibi oyunun yaptığını duyurdu.

Leslie Benzies, 2016 yılında Rockstar ve Take Two ile olaylı bir ayrılık süreci yaşamış ve stüdyoyu terk etmişti. GTA yapımlarında önemli emekleri olan Benzies, bu ayrılık sonucu şirkete toplam değeri 150 Milyon $ olan bir tazminat davası açmıştı. 2018 yılında ise Leslie Benzies ve Take Two uzlaşmış, bunun hemen öncesinde ise Benzies kendi oyun stüdyosunu kurduğunu duyurmuştu.

Rocket Boy adı verilen stüdyo için eski Rockstar yöneticisi GTA’yı geliştiren ekipten de pek çok ismi de yanına çekmeyi başarmıştı. Stüdyo için yatırım bulma, maddi kaynak sağlama süreçleri de göründüğü kadarıyla olumlu gidiyor. Rocket Boy toplamda 42 Milyon$ tutarında yatırım almayı başardı.

Leslie Benzies

Leslie Benzies liderliğinde geliştirilen oyunun adı ise Everywhere olarak belirtilmiş durumda. Oyunun yapımcısı verdiği röportajlarda Everywhere hakkında heyecan verici detaylara da yer veriyor. Oyunun geleneksel oyun mekanikleri üzerine kurulu olduğunu ancak oldukça fazla ilham kaynağı olduğu yapılan açıklamalar arasında. Oyunun asıl üzerinde durduğu nokta ise oyunculara “Özgürlüğe” sahip olmaları.

Daha önce pek çok yapım GTA serisine rakip olarak çıktı ama bu seferki projenin arkasında GTA’nın önemli isimlerinden birisi olması heyecanı arttıran detaylardan. Henüz oyun hakkında daha fazla bilgi yok ancak açıklamalar geldikçe bunları size iletiyor olacağız. Siz Leslie Benzies’in oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. Rockstar: You can’t defeat me
    Diğer firmalar: I know but he can
    Leslie Benzies:…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir