Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA 6’nın Nerede Geçeceği, GTA 5 Online’ın Yeni Soygunu Hakkında Detaylar Sızdırıldı

GTA 6’nın Nerede Geçeceği, GTA 5 Online’ın Yeni Soygunu Hakkında Detaylar Sızdırıldı

Daha önce doğru tahminde bulunan bir Reddit kullanıcısı, GTA Online‘ın yeni soygunu ve Rockstar’ın GTA serisi ile ilgili gelecek projeleri hakkında bilgiler paylaştı. Detaylar haberimizde.

Bilgiler, önceden Rockstar North’ta çalışan bir oda arkadaşı olduğunu iddia eden “markothemexicam” isimli Reddit kullanıcısı tarafından paylaşıldı.”markothemexicam” isimli kullanıcı son gönderisinde anlattığına göre GTA Online’ın son güncellemesini Aralık 2020’de yeni bir “heist” ve Mile High kulüp binasının açılışı ile alacak. Gelecek güncellemedeki yeni “heist” ise “The Elite Prostitution Business” adını taşıyacak. Adından anlaşıldığı kadarıyla bir fuhuş organizasyonu oyuna “Mile High kulüp binası sonunda açılıyor” sloganı ile eklenecek. Heist’in Liberty City’de bulunan altın rezervlerini soyma amacı taşıdığını söylerken, birçok “freemode” ve “Quick Jobs” etkinliklerinin de yeniden tasarlanan Liberty City’ye ekleneceğini söyledi.

GTA 6’nın Nerede Geçeceği, GTA 5 Online'ın Yeni Soygunu Hakkında Detayları Sızdırıldı

Oda arkadaşının GTA 6’nın doğrudan üstünde çalışmadığını fakat bazı yazılımlarında yer aldığını belirten Marko GTA‘nın bilinmeyen bir süre boyunca Vice City’de geçebileceğini belirtti. Ayrıca oyunda NPC’leri etkileyecek ”rastgele yıldırım çarpması” gibi eşsiz hava durumları bulunacak. Aynı zamanda duyurunun da gelecek yıl olmasını bekleyen Marko kesin bir tarih söyleyemediğini belirtti. Ayrıca oyunun sadece Online kısmında bulunan araçların ve silahların gelecek güncelleme ile oyunun tek kişilik hikaye kısmına ekleneceğinden ve Red Dead Redemption 2’deki araç keşif sistemine benzer bir sistemin de ekleneceğinden bahsetmiş.

GTA 6’nın Nerede Geçeceği, GTA 5 Online'ın Yeni Soygunu Hakkında Detayları Sızdırıldı

Hakkında Yiğit Aydoğan

3 yaşında babası ile oyun oynamaya başlayan Yiğit SaveButonu'nda sosyal medya editörlüğü ve yazarlık yapıyor.

5 Yorumlar

  1. GTA 6 olayı iyice kabak tadı vermeye başladı. Çıkarsalar da oyuncular olarak rahatlasak keşke. Yok Online da oyunculara GTA 6 2019 da geliyor diye mesaj atmalar, yok GTA 6 yı hemen önsipariş edin diye mesaj atmalar falan. Yani umarım güzel bir şekilde karşımıza çıkarırlar da bu kadar heyecanlandırdıklarına değer.

  2. Ayrıca Liberty City’nin eklenmesinin de eski jenerasyona atıfta bulunmak için koyduklarını düşünüyorum. Ne de olsa toplulukta hala GTA IV mü yoksa V mi daha iyi diye tartışmalar süregelmekte. Rockstar bunu farkedip de son noktayı koymak istiyor olabilir.

  3. GTA 5’in suyunu sıkmaya yönelik bir güncelleme olacak gibi gözüküyor ama eğer GTA 6 için hava durumu olayı doğruysa oturup izlenir vallahi.

    • Yeterince sıktılar zaten bir de üstüne bedava yaptılar. Yani amaçlarını ben anlayamadım hani V i sevdirip VI ya hype lanmalarını bekliyorlarsa çok beklerler. Topluluktaki bazı 3 IQ primatlar bedava aldık diye önceden satın alanları enayi yerine koydu. Bunlar mı hype lanacak?

  4. Reddit ve oda arkadaşı kısmından sonrasını okumayı bıraktım. Boşuna heyecanlanmaya gerek yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir