Anasayfa > Oyun Haberleri > GTA Online Yeni Bir Haritayla Karşımızda!

GTA Online Yeni Bir Haritayla Karşımızda!

GTA Online denilince akan sular duruyor. Özellikle birkaç hafta önce Epic Games Store üzerinden ücretsiz dağıtılmasıyla popülerliğinde ciddi bir artış yaşanan GTA Online ile ilgili, Rockstar Games yeni bir duyuru yazısı yayımladı.

Rockstar Newswire’da yayımlanan yazı, sadece GTA Online ile ilgili değil. Notlar arasında firmanın son çıkardığı oyun olan ve detaylarıyla çokça gündeme gelen Red Dead Redemption 2’nin online kısmı için de önemli notları barındırıyor.

Duyuru şu şekilde:

GTA Online duyurusunun Rockstar Games tarafından paylaşılan görseli

Rockstar’dan GTA Online ve Red Dead Online Açıklaması

“Son aylarda hiç olmadığı kadar fazla oyuncuya ev sahipliği yapan iki oyunun da topluluklarının yeni GTA Online ve Red Dead Online güncellemeleri ilgili haberler beklediğinin farkındayız, ve sizlere iki oyunun da önümüzdeki haftalarda heyecanlandırıcı yeni güncellemeler alacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Red Dead Online için yeni “Frontier Pursuit”‘i içeren yeni güncelleme 28 Temmuz, Salı günü yayınlanacak ve oyunculara naturalizmin gizemlerini yeni bir rolün parçası olarak gösterecek, ayrıca yeni Outlaw Pass ile büyük bir topluluğun talep ettiği özellikleri, yamaları ve keşfedilecek birçok şeyi önümüzdeki aylarda görebileceksiniz.

GTA Online’a da bir yaz güncellemesi geliyor, oyunun sunduğu birçok deneyimin eğlenceli bir karışımı olan yeni bir içerik yolda.

Bu yılın sonlarına doğru da iki oyun için de büyük güncellemeleri bekleyin. Red Dead Online için, var olan bir role gelecek yeni eklemeleri, ve GTA Online için soygunlara olan son yorumumuzu, yepyeni bir lokasyonda göreceksiniz.

…”

Yazının son kısmı önemli, zira bizim için büyük ipuçları barındırıyor.

Çıkarımlarımız neler?

Rockstar’ın tutan Heist mevzusundan kolay kolay vazgeçmeyeceği belli oluyor. Fakat topluluğa olumlu yanıt vermeleri de mutlu ediyor. Uzun süredir oyuncular arasında olan “yeni harita” talebi karşılanacak gibi duruyor. Bize göre sıfırdan, yeni bir harita beklemekten ziyade GTA evreninde halihazırda olan bölgelere odaklanmak daha mantıklı olacaktır. En olumlu ihtimal de, oyunun prologue kısmında oynayabildiğimiz Ludendorff, North Yankton bölgesi olacaktır.

Gta Online North Yankton Tabelası

Ludendorff olma ihtimali gerçekten çok yüksek, çünkü sadece 15-20 dakikalık bir gameplay için bile fazla üzerinde çalışılmış bir harita olduğu gerçeği ortada. Hatta haritanın büyük bir kısmını, Michael ile gittiğimiz görevde bile es geçiyoruz gibi bir şey. Bu harita kesinlikle daha da üzerinde çalışılıp ek bir harita olarak oyuna getirilmesi gereken bir harita.

Diğer ihtimal de Liberty City. Soygunlarda, hikaye modunda ve serbest gezinti modlarında yapılan onlarca Liberty City göndermesinden sonra Liberty City haritası gelmesi de çok olası aslında. Liberty City’den gelen karakterlerle ilgili bir soygunda, şehrin küçük bir kısmı oyuna eklenip güzel bir soygun deneyimi yaşatılabilir, ve gayet olası bir durum bu.

Önemli olan soygunun nerede geçeceği değil aslında, Rockstar Games ‘in beklentiyi yükseltip batırmaması. Şimdiye kadar başlarına hiç böyle bir durumun gelmemesi hiç olmayacağı gerçeğini değiştirmez sonuçta, ama umalım ki batırmasınlar. Rockstar’ı seviyoruz <3

Hakkında Özay Yıldız

18 yaşında otomobil tutkunu bir Trakyalıyım. Genelde yarış ve simülasyon oyunlarını takip ederim. En sevdiğim oyun GTA: Online

18 Yorumlar

  1. Oyuncular: GTA 6?
    Rockstar: yoo .d

  2. Sonunda
    Sonunda RDR Online için güncelleme. Hemen sıkılmamak için çok fazla girmiyordum online’a. Çünkü bir girdim mi en az 3-4 saat çıkamıyorum. Güncelleme gelmesi çok iyi oldu.

  3. hilelerden sonra para verseler bile oynamam

    • Arkadaşlarınla friend only session kurup rp yapabilirsin. Sonuçta GTA dan bahsediyoruz. Yapabileceğin şeyler çok fazla bence böyle düşünme. En kötü internetinle oynayarak sessionu boşaltıp tek başına görev yapabilirsin. İnternette bu konu hakkında videolar falan var bakabilirsin.

  4. Sonunda GTA 6’yı beklerken istediğimiz zaman kartopu oynayabileceğiz.

    • Salın be artik yeni oyun cikarin da izleyelim

      • Adamlar çalışıyor abi. GTA V bir oyunsa GTA online 7 8 oyun gibi. Hâlâ çok satan olmalarının sebebi bu. Yeni harita meselesi ise bambaşka bir durum. Adamlar başarılarını katlayacaklar. Ama GTA 6 için zaman kazandıkları gibi bir teori de ortaya atılabilir.

  5. Gta6 çıkmaz bu yil

  6. 7-8 yıllık oyun gta5 iyice sunshine oldu onunda artık etini setisini falan alırız

  7. Rockstar, GTA5’i ne kadar sağmaya devam eder sizce?

  8. Hile cozulsede girsek adamlar beni muz yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir