Anasayfa > Oyun Haberleri > ESO Greymoor Çıkış Tarihiyle İlgili Yeni Açıklamalar

ESO Greymoor Çıkış Tarihiyle İlgili Yeni Açıklamalar

The Elder Scrolls Online: Greymoor’un çıkış tarihi yenilendi. ESO Greymoor hakkında oyun direktörü Matt Firor’ın açıklamaları haberimizde.

eso greymoor

Elder Scrolls VI hakkında sızıntıların geldiği bu günlerde bir diğer sevindirici haber de The Elder Scrolls Online tarafından geldi. ZeniMax Online Studios’un Oyun Direktörü Matt Firror The Elder Scrolls Online’a gelecek yeni bölüm olan ESO Greymoor hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Firror, ESO Greymoor hakkındaki açıklamaları yayınladığı bir mektupla belirtti. Öncelikle içinde bulunduğumuz zorlu günlerde herkesin sağlıklı olduğunu umduğunu belirten Firror, ZOS’taki çalışma biçimlerinden ve projeyi nasıl ilerlettiklerinden de bahsetti.

Bütün zorluklara rağmen çalışmalarına devam ettiklerini ve ESO Greymoor’un yalnızca bir hafta gecikmeli olarak geleceği müjdesini de biz oyuncularla paylaştı. Bu durumda ESO Greymoor PC ve Mac için 26 Mayıs Salı, PS4 ve Xbox One için ise 9 Haziran Salı oyuncularla olacak. Kendi kontrolleri dışında bir durum olmadığı sürece bu tarihte The Elder Scrolls Online: Greymoor’a a kavuşacağız.

Bu günlerde ESO’nun daha önce hiç olmadığı kadar çok oynandığını da belirten Matt Firor, bu durumun çok mutlu edici olduğunu da ifade ediyor. Ayrıca bu durumun sunucu kapasitelerini zorladığını ve bu durumu çözmek için çalışmaya gayret ettiklerini de açıkladı. Bunun dışında giriş gecikmesi sorununun da farkında olduklarını ve üzerinde çalıştıklarını da belirtti.

Bunların dışındaki performans sorunlarını düzeltmeye çalıştıkları ve istemci ile düzeltmeler yapmaya çalıştıkları da yapılan açıklamalar arasında. Bu düzeltmeler de 26. Güncelleme ile oyuna eklenecek.

Mektubuna ellerinizi yıkamayı ihmal etmeyin şeklinde bir sosyal mesaj ile son veren Matt Firror’ın bütün açıklamalarını aşağıda bulabilirsiniz. ESO Greymoor hakkında yeni gelişmeler oldukça sizlerle paylaşıyor olacağız.

ESO Greymoor

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir