Anasayfa > Oyun Haberleri > The Elder Scrolls VI Hakkında Yeni Sızıntılar Var!

The Elder Scrolls VI Hakkında Yeni Sızıntılar Var!

Hayranların heyecanla beklediği The Elder Scrolls VI hakkında bizleri heyecanlandıran yeni iddialar var. Detaylar haberimizde. 

Bethesda‘nın sevilen ve oyuncular arasında bir hayli popüler olan oyun serisi The Elder Scrolls altıncı oyununun duyurulması ile birlikte hayranları bir hayli heyecanlandırmıştı. The Elder Scrolls IV hakkında ortaya atılan bazı iddialara göre oyunun ismi, çıkış tarihi ve geçeceği yer gibi detaylar belli olmuş olabilir.

The Elder Scrolls forumlarında konuşulan bu iddiaların Reddit üzerinde de doğrulandığı söyleniyor. Üstelik iddialara göre bu sızıntıları doğrulayan Reddit kullanıcısı da Bethesda ile yakın ilişkileri olan biri. İddialara göre The Elder Scrolls VI için erken bir demo sürümünü görmüş olan kişiye göre oyunun hikayesinin geçeceği bölge Tamriel‘in batısında bulunan High Rock ve Hammerfell bölgeleri olacak.

The Elder Scrolls VI

Oyunun çıkış tarihi için ise ortaya atılan tarih 2024 yılını işaret ediyor. Bu iddiaları doğru olarak kabul edersek oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X için geliştirildiği olasılığı da artarak ihtimalleri güçlendiriyor. Oyunun adının ise The Elder Scrolls VI: Redfall olacağı dile getirilenler arasında.

Oyunun ise Skyrim‘de yaşanan olaylardan altı yıl sonrasını konu alması bekleniyor. Oyuncuları bu kez kıtada gerçekleşen bir dizi siyasi olayın içine atacağı tahmin edilen altıncı oyunda aynı zamanda iddialara göre daha önce eşine rastlamadığımız büyük savaşların içine de dahil olabileceğiz. Kıtanın tüm siyasetini yönetebileceğimiz oyunda iddialara göre şehirler de Skyrim‘de yer alanlara göre neredeyse on kat daha büyük olacaklar. Bakalım yeni The Elder Scrolls oyunu hakkında ortaya atılan iddialar doğru çıkacak mı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir