Anasayfa > Oyun Haberleri > Euro Truck Simulator 2 Resmi Multiplayer Modu Geliyor

Euro Truck Simulator 2 Resmi Multiplayer Modu Geliyor

Simülasyon sevdalısı oyuncuların en sevdiği oyunlardan biri olan Euro Truck Simulator 2 için resmi multiplayer modu yolda.

SCS Software tarafından geliştirilen Euro Truck Simulator 2 2012 yılında çıkış yapmış olmasına rağmen oyuncular tarafından hala sevilerek oynanıyor. Her ne kadar oyun yarı düzenli büyük güncellemeler ve ek paketler getirse de, oyuncular çoklu oyunculu deneyimin eksikliğini hissediyor. Bunun için anlık yaklaşık 10 binin üzerinde oyuncunun oynadığı TruckersMP adlı çoklu oyunculu bir mod bile mevcut.

Oyuna getirilen son beta güncellemesi ise bu soruna resmi bir çözüm buluyor. Yeni geliştirilen “Convoy” özelliği sayesinde oyuncular 8 kişilik gruplar halinde Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator oyunlarını birlikte oynayabilecek. Bu sayı, her ne kadar TruckersMP moduna kıyasla az olsa da oyuncular aynı işleri alabilecek ve aynı yapay zeka trafiğini görebilecek. Zaman ve hava durumu da tamamen senkronize olacak. Böylelikle oyuncular herhangi bir mod indirmeden, resmi yollardan arkadaşlarıyla oynayabilecek.

Euro Truck Simulator 2 multiplayer

Fakat güncelleme ve multiplayer modu henüz beta aşamasında olduğu için bazı kısıtlamalar mevcut. Öncelikle oyuna katılacak tüm oyuncuların kurucu ile aynı ek paketlere sahip olması gerekiyor. Diğer kozmetik veya oynanış modları da şimdilik desteklenmiyor. Ayrıca “Convoy” modunda oluşturacağınız kayıtların güvenilirliği hakkında garanti de verilmiyor. Yani bu oyun modunda kaydettiğiniz ilerlemeler her an kaybolabilir.

Eğer siz de 1.41 güncellemesiyle gelen multiplayer modunu denemek isterseniz buradan nasıl açık beta aşamasına katılabileceğinizi öğrenebilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir