Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys 2. Sezon Geliyor!

Fall Guys 2. Sezon Geliyor!

Çıktığı günden beri çeşitli rekorlara imza atıp, tüm oyuncuların kalbine taht kuran Fall Guys, yeni sezon haberiyle heyecanlandırdı. Fall Guys 2. Sezon yepyeni kostümler, içerikler ve parkurlarla bizi bekliyor olacak.

60 oyuncunun farklı parkurlarda yarışarak birincilik tacını kucaklamaya uğraştığı bu tatlı oyun bir anda büyük üne ulaştı ve her yaştan milyonlarca oyuncuya sahip oldu. Farklı kostümler ve ifadelerle küçük jelibon adamlarımızı özelleştirebildiğimiz oyunda gerek arkadaşlarımızla gerekse tek başımıza kıyasıya yarışabiliyoruz.

Bugün Twitter üzerinden yaptıkları bir paylaşımla oyunculara yeni bir sezon üzerinde çalıştıklarını duyuran Fall Guys yapımcıları “Takımın ne üzerinde çalıştığını görmeniz için sabırsızlanıyorum, bayılacaksınız!” notuyla The Game Awards’un bir gönderisini alıntıladı.

The Game Awards paylaşımı 27 Ağustos Perşembe günü başlayacak GamesCom2020 etkinliğinde Fall Guys 2. Sezon tanıtımının yapılacağını belirtiyor. Etkinlik Türkiye saatiyle 27 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00’da başlayacak.

Fall Guys 2. Sezon ve etkinlik hakkında daha fazla detayı GamesCom resmi sitesi ve Twitter hesabından öğrenebilirsiniz.

Fall Guys Ultimate Knockout incelememize göz atmayı unutmayın!

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir