Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys İkinci Sezon Ortası Güncellemesi Geldi!

Fall Guys İkinci Sezon Ortası Güncellemesi Geldi!

Fall Guys: Ultimate Knockout için ikinci sezon ortası güncellemesi, birçok yeni kostümle, hâlihazırda oyunda bulunan bölümlerin ilginç birleşimleriyle geldi.

Geçtiğimiz aylarda güçlü bir şekilde Steam’in zirvesine oturan, yüksek oyuncu sayısında süreklilik yakalayamasa da büyük bir kitleye ulaşmayı başaran Fall Guys, yeni içeriklerle büyümeye devam ediyor. Orta çağ temalı ikinci sezonunun sezon ortası güncellemesi oyuna eklendi. Bu yeni güncellemeyle birlikte birçok haritada bulunan ögeler birleştirildi, oyuna Big Fans adlı yeni bir bölüm ve birçok yeni kostüm eklendi.

VALORANT’a Kontrolcü Desteği Yolda Mı?

Fall Guys İkinci Sezon Ortası Güncellemesi

  • Güncellemeyle birlikte eklenen Big Fans haritası, See Saw’a benzemekle birlikte birçok pervane barındırıyor. Çok yüksek hızda dönen bu pervanelerden geçerek bitiş noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Ara sıra kayıt noktaları içerecek olan yeni haritada büyük ödüller için birçok risk alma fırsatı bulunuyor.
  • Bilgisayar oyuncuları için Fall Guys’a uzun zamandır beklenen yeni bir isim sistemi ve dil, sunucu seçme özelliği eklendi. Maalesef Türkçe için destek henüz bulunmamakta. Steam’deki isimler uygunsuz olabildiği için artık oyuncular rastgele bir isme sahip olabiliyor. İsim istediğiniz zaman değiştirilebiliyor.
  • Yeni eklenen tur varyasyonları güncellemesiyle Fall Guys’ın birçok haritası birbirine girecek. Hızlanmak için kullanılan çekiçleri alakasız haritalarda görebileceğiz. Herkesin oynarken çok sıkıldığı hafıza oyunu haritasına da bizi düşürmeye çalışan, ortada dönen bir çubuk eklenebilecek.
  • Oyunda bulunan irili ufaklı hatalar da sezon ortası güncellemesiyle gideriliyor. Özellikle Jump Showdown’da ortaya çıkan zıplama hataları, Hex-A-Gone’daki düşme hatası gibi birçok sorun düzeltildi.

13 Kasım’da da sezon ortası güncellemesinden bağımsız olarak Fall Guys’a geçen senenin fırtınalar estiren kaz simülatorü Untitled Goose Game’deki kazın kostümü eklenecek. İki adet eğlenceli, rahat oyun böylece birbiriyle buluşacak. Buraya tıklayarak resmî yama notlarına ulaşabilirsiniz. Fall Guys 2. sezon ortası güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz, oyunun eksikleri tamamlanmış mı? Neler eklenebilirdi? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir