Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys 3. Sezon Çok Daha Büyük Olacak

Fall Guys 3. Sezon Çok Daha Büyük Olacak

Geliştirici Mediatonic cephesinden gelen açıklamalara göre Fall Guys 3. sezon ile birlikte çok daha fazla sürprizle karşımıza çıkacak. Detaylar haberimizde.

Bu yıl gerçekleştirdiği çıkışı ile yılın en büyük sürprizlerinden olan Fall Guys‘ta 2. sezon heyecanı da geçtiğimiz Ekim ayında başlamıştı. Oyunun 2. sezonu ile birlikte pek çok yenilik ile oyuncuların karşısına çıkan geliştiriciler ayrıca oynanış ve parkurlar konusunda da bazı iyileştirmelere imza attılar. Fall Guys 3. sezon hakkında Reddit üzerinde açıklamalar yapan geliştiriciler yeni sezonda oyuncuları nelerin beklediğine dair ipuçları da sundular.

Fall Guys 3. sezon

Topluluk Yöneticisi olan Oliver Hindler yaptığı açıklamalarda ”Ekip olarak 3. sezonun bir öncekinden daha çok bölüme sahip olacağına eminiz. Çıkışımızdan bu yana çok büyüdük ve stüdyomuza her hafta yeni insanlar katılıyor. Takımımızı büyütmek için çok fazla yatırım yapıyoruz ve oyunumuzun ilerlemesi için de büyük planlarımız var. Zamanla bunları geliştirmeye ve yenilikler getirmeye gerçekten kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Şu anda ilhamını Orta Çağ’ın fantastik tarafından alan 2. sezonun devam ettiği Fall Guys 3. sezonu ile birlikte bu sezonda oyunculara sunduğu yeniliklerin üzerine yenilerini inşa edecek. Oyuncular 2. sezon ile birlikte elde ettikleri kozmetikler, yeni bölümler ve parkurların üzerine neler ekleneceğini bekleyip görmek durumundalar.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir