Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys 4. Sezon’da Takım Modu Geliyor

Fall Guys 4. Sezon’da Takım Modu Geliyor

22 Mart’ta gelecek olan Fall Guys 4. Sezon, takım oyununu ön plana çıkaran Squad Mode (Takım Modu) adlı yeni bir oyun modu getiriyor.

Yeni kostümler ve bölümlerin üstüne daha fazla yenilik getirmeyi hedefleyen Fall Guys, 4. Sezon’da Squad Mode (Takım Modu) adında yeni bir sistem getiriyor. Bu oyun modunda tek bir kişinin kazanmasıyla değil, takım olarak toplam puanınızın iyi olmasıyla kazanabiliyorsunuz. Şuana kadar ister tek başına ister arkadaşlarınızla girdiğiniz Fall Guys’da amaç her zaman kendinizi 1. yapmak iken, bu sefer beraber oynadığınız kişileri de düşünerek hareket ederseniz bununla ödüllendireceğiniz belirtiliyor.

Gelen en büyük yeniliklerden biri de bu oyun modunda eğer takımdan biri kaybederse hemen diskalifiye olmuyor. Takımınızın siz olmadan iyi ilerlemesiyle oyuna sonradan yeniden dahil olabiliyorsunuz. Yani Takım Modu ilk kaybedenlerin değil, takımca en az puan kazananların diskalifiye olduğu bir sistem. Bu da yeni taktiklerin ortaya çıkması için yer hazırlıyor, mesela takım arkadaşlarınız bir bölümde karşı takımı tutarak ya da iterek sabote etmeye çalışırken takımdaki başka biri puan kazanmaya çalışabilir ve bu şekilde yüksek puan yapmaktan çok diğer takımların puan kazanmasını engelleyerek diskalifiye olmaktan kaçınabilirsiniz.

fall guys 4. sezon

Tabii ilk başta dediğimiz gibi yeni içerikler ile kostümler ve bölümler de gelecek. Hatta bu kostümlerin bir kısmı Fall Guys ile aynı zamanda parlayan başka bir oyun olan Among Us oyunu karakterlerinin formatında olacak. Bunu da 4. Sezon için yaptıkları küçük fragmanın sonundaki tatlı göndermeden anlayabiliyoruz.

Epic Games, Fall Guys’ın Yapımcısı Mediatonic Şirketini Satın Aldı

Geliştiricilerin lafına bakılırsa Fall Guys bu şekilde içerik güncellemelerini almaya devam edecek. Hatta oyunun yapımcısı olan Mediatonic’in Epic Games tarafından satın alınmasıyla daha büyük ve daha yenilikçi güncellemeler gelmeye devam edebilir. Şimdilik sadece PC ve PS4 için oynanabilir olan Fall Guys, bu yaz Nintendo Switch ve XBox için de çıkış yapacak. Aynı şekilde Epic Games’in Çapraz Platform’a önem vermesinden yola çıkarak farklı platformlar arasında beraber oynayabileceğiniz bir sistemin da er ya da geç Fall Guys’a geleceğinden bahsedebiliriz.

Hakkında Sedat Erbey Helvacı

Lovecraftian olan her şeyin hastası. Savebutonu sitesinde kendi çapında yazılar yazıyor, Boğaziçi Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği okuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir