Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys 4. Sezonun İlk Kostümü Paylaşıldı

Fall Guys 4. Sezonun İlk Kostümü Paylaşıldı

Çıktığı dönemde bütün interneti kasıp kavuran, hala da büyük bir kitle tarafından oynayan Fall Guys 4. sezonun ilk kostümü paylaşıldı.

Geçtiğimiz ağustos ayında çıkışını yapan Fall Guys, çıktığı dönemde interneti dünyasını fazlasıyla etkisi altına almıştı. İlerledikçe bu etki kaybolsa da yine de oyun büyük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanmayı sürdürdü. Geliştirici ekip yeni sezonlar, yeni kostümler, yeni haritalar ile oyunu aktif tutmayı başardı. Şimdi ise Fall Guys oyuncuları yeni sezonla buluşmaya hazırlanıyor. Bu sefer Fall Guys karakterlerimiz geleceğe gidiyor.

Oyunun 4. sezonu olacak bu sezon hakkında ilk bilgiler ise ortaya çıkmaya başladı. IGN tarafından paylaşılan bu gönderi ile Fall Guys 4. sezonun ilk kostümü oyunculara tanıtıldı.

Kostüm setinin üst kısmı 39. seviyede açılırken altı ise 42. seviyede açılacak. Bu da demek oluyor ki Fall Guys Fame Path bu sezon 50 seviyeye sahip olacak. Daha önceden de Fall Guys yeni sezonda geleceğe gidiyoruz temalı paylaşımlarla bu sezonun teması ortaya çıkmıştı. Bu kostüm ise bizlere sezon içerisinde göreceğimiz muhtemel içerikler hakkında göz kırpıyor.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir