Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Dördüncü Sezon İle Geleceğe Seyahat Ediyor

Fall Guys Dördüncü Sezon İle Geleceğe Seyahat Ediyor

Fall Guys oyununun dördüncü sezon teması, sosyal medya yöneticisinin bir süre bizlerle “oynamasının” ardından açıklandı.

Fall Guys, dördüncü sezonunun temasını gelecek olarak açıkladı. Her sezon bir temayla karşımıza çıkan oyunun bir sonraki sezonunda siberpunk unsurları bulunması oldukça olası. Fall Guys 4041 başlığıyla paylaşılan duyuru gönderisi ise büyük ihtimalle dördüncü sezonun geçeceği yılı ima etmekte.

Fall Guys’ın sosyal medya hesabı, duyuruyu kutlamak için gönderinin altında toplamda yirmi kişinin her birinin yirmi adet taç kazanacağı bir çekiliş yapıyor. “#FallGuysSeason4 is” (Fall Guys’ın dördüncü sezonu …) ile başlayan cümleyi tamamlayarak, Fall Guys’ın Twitter hesabını takip ederek ve gönderiyi retweetleyerek çekilişe katılabilirsiniz.

Fall Guys Dördüncü Sezon Gelecek Temasıyla Karşımızda

Fall Guys’ın dördüncü sezonunun temasını öğrensek de içerik hakkında hâlâ detaylı bilgimiz bulunmuyor. Yakın zaman içinde gelecek olan haritalarla, varyasyonlarla ilgili bilgilere ulaşmayı bekleyebiliriz.

Geçtiğimiz haftalar Fall Guys için hareketliydi. Nintendo Direct etkinliğinde bu yaz Nintendo Switch kullanıcılarıyla buluşacağı açıklanan oyun, bunun ardından daha da heyecan verici bir duyuruyla karşımıza çıktı. Fall Guys, bu yaz sadece Switch kullanıcılarıyla değil, aynı zamanda Xbox kullanıcılarıyla da buluşacak. Böylece oyun sadece PS ve PC kullanıcılarına özel olmayacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir