Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys, Nintendo Switch Platformuna 2021 Yazında Geliyor

Fall Guys, Nintendo Switch Platformuna 2021 Yazında Geliyor

2020 yılının yazının ortasında popülaritesi tavan yapan Fall Guys: Ultimate Knockout, bu yaz Nintendo Switch oyuncuları ile buluşuyor.

Oyunun geliştiricisi Mediatonic, Nintendo Direct yayınında yaptığı duyuruyla Fall Guys’ın bu yaz Switch için çıkış yapacağını açıkladı. Bu duyuruyla birlikte sadece bilgisayar ve PS platformlarında oynanan oyunun çıkışının ardından ilk defa yeni bir platforma geleceğini öğrenmiş olduk. 2020 yılının yazında Steam’de rekor üzerine rekor kıran Fall Guys, eş zamanlı oyuncu sayısında üçüncü sıraya kadar yükselmeyi başarmıştı.

Tatlı oynanışıyla oynayanları rekabetçi oyunların stresinden kurtaran, bazı stratejiler içermesine rağmen şans faktörünün de büyük oranda bulunduğu Fall Guys, geçtiğimiz yılın şubat ayında çıkmış, ardından birçok yeni içerik ve savaş bileti sistemi ile geliştirilmişti. Popülerliğinin zirve yaptığı dönemde sosyal medya hesabı üzerinden oyuncularla çok iyi ilişkiler kuran Fall Guys, bu sayede de oyunun başarısını desteklemişti. Oyun, bu dönemde eş zamanlı oyuncu sayısında rekorlar kırmış, yaptığı bir bağış yarışının ardından Ninja, MrBeast, AimLab ve G2 Esports kostümlerini Fall Guys’a eklemişti.

Fall Guys İncelemesi

Şu an üçüncü sezonunun ortasında bulunan oyuna son gelen güncellemeyle birlikte Godzilla, Sonic kostümleri, yeni bir seviye, mevcut seviyelere birçok farklı varyasyon eklenmişti.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir