Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Xbox Oyuncularıyla Bu Yaz Buluşuyor

Fall Guys Xbox Oyuncularıyla Bu Yaz Buluşuyor

Geçtiğimiz yaz rekor üzerine rekor kıran Fall Guys, çıkışından sonra geçen uzun bir sürenin ardından Xbox konsollarına çıkıyor.

Fall Guys, 2020’nin yazında PS+’ın da etkisiyle bulunduğu iki platformda da çok büyük bir yükseliş yaşamıştı. Steam’de en çok oynanan oyunlar arasına giren, rekor üzerine rekor kıran oyun, şimdiye kadar sadece PC ve PS platformlarında bulunuyordu. Nintendo Direct yayınında yapılan açıklamayla oyunun Nintendo Switch’e bu yaz çıkacağını dün öğrenmiştik.

Bugün gelen sürpriz açıklamayla da oyunun Xbox Series S/X ve Xbox One için bu yaz geldiğini öğrenmiş olduk. Uzun zamandır bunu bekleyen Xbox oyuncuları, haberi büyük sevinçle karşıladı. Müjde aşağıdaki video ile oyunculara sunuldu.

Haber, oyunun Twitter hesabından tatlı bir video ile paylaşıldı. Koltuğa geçip Xbox kolunu eline alan bir Fall Guy, konsolun açılma sesinin ardından seviniyor.

Oyunun yayımcılarının daha önce yaptıkları açıklamalara göre Fall Guys’ın Xbox Game Pass servisinde yer alması beklenmiyor. Devolver Digital, Fall Guys’ı Game Pass’e eklemeye yönelik planlarının olmadığını belirtmişti.

Oyunun hangi gün Xbox’a çıkacağı hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Fall Guys’ın Nintendo Switch ve Xbox konsollarına aynı gün çıkması büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Oyunun Microsoft Store’da kaç liradan satılacağıyla ilgili bir bilgimiz de henüz bulunmuyor, fakat Fall Guys’ın Microsoft Store sayfasının en yakın zamanda açılması gayet olası.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir