Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Aile Paylaşımı’nı Geçici Olarak Kaldırdı

Fall Guys Aile Paylaşımı’nı Geçici Olarak Kaldırdı

Dikkatleri üzerine toplayan keyifli “jelibon” oyunu Fall Guys Steam Aile Paylaşımı desteğini geçici olarak kaldırdı. Detaylar haberimizde.

Eğlenceli oynanışıyla olduğu kadar sosyal medya hesapları ile de gündemlerden düşmeyen Fall Guys’ın başı bir süredir hileciler ile belada idi. Yeni güncellemeler, yamalar ile oyundaki sıkıntıları gidermeye çalışan geliştirici ekibe oyunun hayranları sürekli hilecileri işaret ediyordu. Her ne kadar saf eğlence odaklı bir oyun olsa da hileciler her oyunda olduğu gibi burada da oyunun zevkini kaçırıyorlar. Bu noktada geliştirici ekip çalışmalarda bulunduğunu daha önceden belirtmişti.

Fall Guys ekibinin son yaptığı açıklama ile hilecileri engellemek için geçici olarak Steam Aile Paylaşımı özelliğini kaldırdıklarını öğrendik.

“Hilecilerin yasaklama sistemimizi atlatmak için Aile Paylaşımı sistemini kullandığını fark ettik. Yeni hesaplar yaratıyorlar ve bunları birbirleri ile paylaşıyorlar bu yüzden maalesef bu özelliği şimdilik devre dışı bırakıyoruz.

Bu hile problemine büyük ölçüde yardımcı olacaktır.”

Bu çözümün ne kadar etkili olacağı henüz merak konusu olsa da bu konuda atılmış bir adım olması oyuncuları sevindirdi. Umarız hile sorununu çözerler ve Aile Paylaşımı desteği yineden oyuna gelir.

Fall Guys Skyrim Modu

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir