Anasayfa > Oyun Haberleri > Skyrim Fall Guys Modu Yayınlandı: Jelibonlar Hedefe!

Skyrim Fall Guys Modu Yayınlandı: Jelibonlar Hedefe!

Skyrim Fall Guys modu bugüne kadar geliştirilmiş en tuhaf mod olabilir. Mod, tarihin en ilginç crossoverlarından biri olmaya aday.

Skyrim, bugüne kadar en renkli ve çeşitli modlara sahip oyun olabilir. Youtube’da Skyrim yayını yapan 83’lük anneanne Shirley Curry modundan tutun da, bağıran keçilere kadar, Skyrim bir çok eğlenceli ve komik moda ev sahipliği yapıyor. Bunlardan sonuncusu ise, yakın zamanda oldukça popülerleşen Fall Guys için yapılmış mod oldu.

Fall Guys 2. Sezon Geliyor!

Nexus Modes kullanıcısı M150 tarafından yaratılan mod, şimdiden oldukça popüler. Mod, Nexus Modes üzerinden indirilebiliyor. Mod 10 taneye kadar Fall Guy’ın sizi takip etmesine izin veriyor ve bir tane de erişkin Fall Guy sahibi olabiliyorsunuz. Bu Fall Guy’ların sevimliliği ise sizi kandırmasın. Düşmanlara saldırışları pek yaman.

Modda ayrıca bir takım başka özellikler de bulunuyor. Fall Guy’lara takabileceğiniz bir miğfer, silah olarak kullanabileceğiniz bir silah ve şapka olarak da kullanılabilen leziz bir Fall Guy tatlısı da mod paketinin içerikleri arasında. Bu öğeleri demir ocağında dövebilirsiniz ve sonrasında kendiniz ya da oyundaki companion’larınız için de kullanabilirsiniz.

Modu kullanmak isteyen oyunculara bir hatırlatma var. Skyrim Fall Guys modu yalnızca Dragonborn eklenti paketi ile birlikte çalışıyor. Sizi 10 tane jelibonun takip etmesini için DLC almaya değer mi derseniz, bence değer!  Modun nasıl çalıştığını merak ediyorsanız, mod geliştirici M150 tarafından yapılan videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir