Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Doom Guy Kostümüne Kavuşuyor

Fall Guys Doom Guy Kostümüne Kavuşuyor

Son zamanların en popüler oyunların olan Fall Guys Doom ile bir işbirliği hazırlığında olduklarını duyurdu. Detaylar haberimizde.

Geride bıraktığımız temmuz ayının sonunda hayatımıza giren ve o günden bu yana kendine çok ciddi bir oyuncu kitlesi edinmeyi başarmış olan Fall Guys: Ultimate Knockout keyifli parkurları, basit ama eğlenceli oyun mekanikleri ve sürekli güncel tutulan içeriği ile popülerliğini korumaya devam ediyor. Birçok popüler yapım ile de gerçekleştirmiş olduğu işbirlikleri ile adından söz ettiren Fall Guys bu kez de Doom Guy kostümünü oyuncuların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Fall Guys‘ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan gönderide sıradaki kostümün Doom Guy olacağı açıkça belirtilmemiş olsa da Doom‘un hesabından yapılan eş zamanlı ve aynı metne sahip paylaşım bunu açıkça ortaya koyuyor. Elimizde henüz Doom Guy kostümünün neye benzeyeceğine dair bir ipucu olmasa da Mediatonic‘in oyunun diğer kostümleri üzerinde çıkarttığı işi düşünecek olursak oyuncuların beğenisini kazanacak bir kostümün yolda olduğunu söylemek hiç de zor değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir