Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys’ın Kış Temalı Üçüncü Sezonu Duyuruldu!

Fall Guys’ın Kış Temalı Üçüncü Sezonu Duyuruldu!

Geçtiğimiz günlerde üçüncü sezon duyurusu için hayranlardan bir bulmaca çözmelerini isteyen Fall Guys’ta üçüncü sezonun teması belli oldu. Popüler parti oyunu, kış temalı bir üçüncü sezonla karşımıza çıkacak. Fall Guys: Winter Knockout yolda!

Bir anda popüler olmasına rağmen zirvedeki oyuncu sayısını koruyamayan, buna rağmen sempatik topluluk yönetimi ve yeni içeriklerle oyuncu sayısını büyük oranda artıran Fall Guys’ın kış temalı üçüncü sezonu duyuruldu. Üçüncü sezonun duyurulmasından önce oyunun Twitter hesabından oyunculara bir istekte bulunulmuştu. Üçüncü sezonun temasını bulmak için birleşip bir bulmaca çözen oyuncular, yedi saatin sonunda Fall Guys’ın yeni sezonunun temasını ortaya çıkardı. Oyunun sosyal medya hesabında yeni sezondan “Fall Guys: Winter Knockout” başlığıyla bahsedilirken ilk görsel de oyuncularla paylaşıldı.

Fall Guys’ın Kış Temalı Üçüncü Sezonu

Oyunun #JigSawus Operasyonu adlı bulmacasında bu görselin parçası olan üç yüz adet küçük imaj paylaşılmıştı. Bir araya gelen oyuncular, bu parçaları birleştirerek Fall Guys’ın kış temalı üçüncü sezonuna dair ilk bütün fotoğrafı ortaya çıkarmış oldu. The Game Awards’un başındaki isim Geoff Keighley bile Twitter üzerinden bir parça paylaşarak Fall Guys’ın bu etkinliğine katıldığını belli etti.

Popüler oyun Fall Guys’ın üçüncü sezonunun içeriği hakkında ise henüz yeni bir bilgi bulunmuyor. İlerleyen günlerde Mediatonic oyundaki yeni dönem hakkında oyuncuları bilgilendirecektir.

Fall Guys’ı indirimler kapsamında Steam’den veya PlayStation Store’dan sırasıyla 30.40 ve 71.20 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Oyunu hâlâ denemediyseniz, nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız da buraya tıklayarak kaleme aldığımız Fall Guys incelemesine ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir