Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys İçin Gelecek Yeni Güncellemelerin Bir Kısmı Açıklandı!

Fall Guys İçin Gelecek Yeni Güncellemelerin Bir Kısmı Açıklandı!

 Fall Guys için gelecek yeni güncelleme ve düzeltmelerin bir kısmı açıklandı! Fall Guys Twitter hesabından paylaşılan gönderide oyunculardan gelen geri dönüşlere de dikkat edildiği belirtiliyor. Detaylar haberimizde.

Fall Guys İkinci Sezon Yeni Mini Oyunu Gösterildi!

8 Ekim 2020 tarihinde 2.sezonu resmi olarak başlayan Fall Guys’a gelecek yenilikler ve düzeltmelerin bir kısmı paylaşıldı. İlk sezonuyla oyun sektöründe oldukça büyük ilgi toplamış Fall Guys, 2.sezonuyla yeni güncellemeler almaya devam edecek. Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan Fall Guys’ın 2.sezonu başladı. Sezonun başlamasıyla birlikte oyuncular belirli sorunlardan şikayetçi olmaya ve geri bildirimlerde bulunmaya başladı. 2.sezonda oyuncular tarafından beklenen ve düzeltilmesi istenen özellikler şirkete geri bildirim olarak bildirildi. Şirket, bu bildirimler ışığında üzerinde çalıştıkları bazı yeniliklerden bahsetti.

Fall Guys Twitter hesabından paylaşılan gönderide oyuncularadn gelen geri bildirimleri okunduğunu belirtildi ve üzerlerinde çalışılmaya başlandığı açıklandı. Oyuna sonraki güncellemelerde gelecek yenilikler ve düzeltmeler ise şu şekilde:

  • İlk olarak takım arkadaşı izleme.
  • Jump Showdown haritasında hız düzeltmesi.
  • Hex-A-Gone zemin renklerinin yeniden planlanması.
  • Hex-A-Gone ve Tip Toe haritasında görsel efekt iyileştimesi.

fall guys yeni kostüm

Yeni Kostüm Geliyor

Planlanan yeniliklerin dışında oyuna bir de yeni kostüm gelecek. Yeni gelecek olan kostüm ise Sonic kostümü oluyor. Kostüm, 14 Ekim 2020 itibariyle mağazadan 10 Taç karşılığında alınabilecek. Oyunda taç kazanmak için seviye atlayıp oyunun verdiği taç ödüllerini almak veya finalde kazanmak gerekiyor. 10 Taç sayısına ulaşan oyuncular kostümü mağazadan alabilecek.

Fall Guys yeni güncelleme ve düzeltme detayları hakkında neler düşünüyorsunuz? Sonic kostümünü beğendiniz mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Acaba Fall Guys 2.sezon, yenilikleri ve geri bildirimler bağlamında yapılacak düzeltmeler ile iyi bir yol izleyebilecek mi? Gelişmeleri sitemizden ve buraya tıklayarak oyunun resmi sitesinden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir