Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys İkinci Sezon Yeni Mini Oyunu Gösterildi!

Fall Guys İkinci Sezon Yeni Mini Oyunu Gösterildi!

 Fall Guys ikinci sezon bünyesinde oyuna eklenecek yeni seviye ”Knight Fever” oyunculara gösterildi. Bölümün oyun için oynanış videosu paylaşıldı. Oyuncuları oldukça zor bir bölüm bekliyor. Detaylar haberimizde.

Fall Guys Sezon 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayıncılığı üstlenilen Fall Guys, son zamanların en popüler oyunlarından oldu. Çıkışıyla birlikte ortalığı kasıp kavuran ve Twitch, Youtube gibi platformlarda kendisiyle bolca içerik üretilen yapım, büyük bir üne kavuşmuştu. Oyun sektöründe oldukça konuşulan yapımın yeni güncellemeleri ve sezonları merakla bekleniyordu. Temelinde 60 kişinin farklı etaplardan geçerek final etabında da başarılı olarak kazanan tek kişi olmaya çalışmasını amaç olarak barındıran oyun, yeni sezonuyla oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ortaçağ temasına sahip olacak ikinci sezonda yeni kostümler ve yeni mini oyunlar eklenecek. İşte onlardan birisi olacak yeni seviye ”Knight Fever” oyunu gösterildi.

Yeni Mini Oyun ”Knight Fever” Hakkında

Knight Fever bölümü, bir açılış bölümü yarışı olarak karşımıza çıkıyor. 60 kişinin yarışacağı oyunda oyuncuların %75’i bölümü geçebilecek. Kalan oyuncular ise elenecek. Bölümde birçok ufak parkur parçaları yer alıyor. Birçok türden engellerin yer aldığı ufak parçalardan geçiliyor. Yaklaşık 4-5 adet platform parçasının yer aldığı bölümde oldukça zor engeller oyuncuları karşılayacak. Bölümde oyuncular tüm Fall Guys yeteneklerini kullanmak zorunda kalacak.

Siz yeni seviye ve oyunun ikinci sezonu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Fall Guys ikinci sezon ile oyuncuların beğenisini kazanabilecek mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir