Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Sezon 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

Fall Guys Sezon 2 Çıkış Tarihi Açıklandı

2020 yılına damga vuran ve hızla kendine popüler kültürde yer edinen oyunun ilk sezonu sona eriyor, Fall Guys Sezon 2 çıkış tarihi açıklandı.

Fall Guys 2. Sezon

Dünya genelini etkileyen pandemi ve sonucunda gelişen karantina durumu ile parti oyunları 2020’de oldukça hızlı bir yükselişe geçti. Fall Guys ve Among Us gibi çok oyunculu parti oyunları hızla en çok oynanan oyunlar arasına girdiler.

31 Temmuz 2020‘de çıkış yapan Fall Guys’ın 2. Sezonu Gamescom‘un Twitch üzerinden yapılan etkinliğinde duyurulmuştu. Gösterilen videoda ikinci sezonun temasının orta çağ olacağı, bir çok yeni kozmetiğin ve haritanın geleceği görülmüştü. Ayrıca yeni sezonun ekimde geleceği duyurulmuştu. Bugün Fall Guys Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre Fall Guys Sezon 2, 8 Ekim Perşembe günü başlayacak.

Ayrıca yeni sezonda bir çok yeni oyun mekaniği oyuncuları bekliyor olacak. Geçtiğimiz günlerde ise yine Twitter üzerinden yeni “banner” ve “nickname” özelliği gösterilmişti. Kısacası Fall Guys 2. Sezon oyunculara bir çok yeni özellik sunuyor olacak. Ek olarak oyuncular 8 Ekim tarihine kadar oynadığı oyunlardan iki katı ödül kazanacak.

Aşağıdan ikinci sezonun fragmanını izleyebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir