Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys NieR Automata İşbirliği Duyuruldu

Fall Guys NieR Automata İşbirliği Duyuruldu

Geçtiğimiz gün düzenlenen Summer Game Fest etkinliğinde Fall Guys NieR Automata işbirliği de oyuncularla paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

Devolver Digital tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl piyasaya dürülmüş olan Fall Guys kısa sürede ciddi bir oyuncu kitlesi elde etmeyi başarmıştı. Basit ancak eğlenceli mekanikleri ve rekabetçi yapısı ile insanı sinir ettiği kadar yarışmaya da teşvik eden yapım bu güne dek pek çok farklı işbirliğine imza attı. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ve tüm oyun dünyasının gözünü diktiği Summer Game Fest‘de oyuncularla paylaşılan bilgilere göre Fall Guys için sırada NieR Automata işbirliği var.

2017 yılında çıkış yapan ve geliştirici koltuğunda Platinum Games‘in oturduğu NieR Automata çıkış yaptığı yıl hem oyuncular hem de eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almayı başarmıştı. Göz alıcı görselliği, eğlenceli dövüş mekanikleri ve insanı içine çeken hikayesinin yanı sıra NieR Automata oyun dünyasına unutulmaz karakterler de armağan etmiş bir oyun olarak akıllara kazınmış vaziyette. Bu karakterlerin başında ise oyunumuzun ana kahramanı olan 2B geliyor. Fall Guys ve NieR Automata arasındaki işbirliğinde de bir 2B kostümü karşımıza çıkacak, elbette ki Fall Guys‘ın kendine has tarzı ile yorumlanmış bir biçimde. 18 Haziran tarihinde oyuna eklenecek olan 2B kostümü daha şimdiden pek çok Fall Guys oyuncusunun iştahını kabartmış vaziyette. Bu özel kostüm ile birlikte Fall Guys renkli dünyası içine bir oyun karakterini daha dahil etmiş olacak.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir