Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Steam Üzerinde 7 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Fall Guys Steam Üzerinde 7 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Fall Guys Steam platformunda 7 milyon satış rakamına ulaşarak büyük bir başarı yakaladı. Jelibon çılgınlığı dur durak bilmiyor.

Fall Guys son zamanların adından en çok söz ettiren yapımı. Popülerliği nedeniyle Skyrim ve Resident Evil 3 gibi oyunlara da mod olan sevimli jelibonlar 2020’ye damgasını vurdu. Oyuncular tarafından oldukça sevilen eğlenceli oyun Steam’de 7 milyon satış rakamına ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

Fall Guys Aile Paylaşımı’nı Geçici Olarak Kaldırdı

Geliştirici Devolver Digital, güzel haberi Twitter hesapları üzerinden duyurdu. Stüdyo bugüne kadar başarılı başka işlere de imza attı ancak, hiçbiri Fall Guys kadar başarılı olmadı. Oyuncular bu en şiddetsiz savaş oyununu oldukça sevmiş gibi görünüyor. Oyunun incelemesinin yapıldığı mecralarda yorumlar ve puanlar oldukça olumlu.

Oyunun popülerliği, geliştiriciye Fall Guys’ı mobile taşımak konusunda da ilham verdi. Bilgisayar oyunu analizleri yayınlayan Niko Partners’da çalışan analist Daniel Ahmad’a göre, Devolver Digital altın madenlerini mobile taşımak için Bilibili ile masaya oturdu. Çin menşei oyun ve eğlence şirketinin Fall Guys: Ultimate Knockout‘un yayıncılık haklarını aldı.

Yakında ikinci sezonu başlayacak olan Fall Guys çılgınlığına katılmak isteyenler, Steam üzerinden 38 liraya erişebilirler. Oyunun PS4 versiyonu ise çok daha pahalı. PS Plus üyelerine bedava verilen oyunun normal satış fiyatı 98 lira. Bu iki imkana da sahip olmayanlar için, mobil versiyonu beklemek de iyi bir çözüm olabilir.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir