Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys: Ultimate Knockout Rivals Tamamlandı

Fall Guys: Ultimate Knockout Rivals Tamamlandı

Popüler oyun Fall Guys için düzenlenen Fall Guys: Ultimate Knockout Rivals turnuvasının Avrupa maçı tamamlandı. Detaylar haberimizde.

Son ayların en trend yapımlarından olan Fall Guys için geçtiğimiz dönemde turnuvalara başlanacağı haberleri yayılmıştı. Geçtiğimiz hafta Fall Guys: Ultimate Knockout Rivals Amerika turnuvasında yayıncılar birbirleri ile karşılaşmıştı ve şimdi ise sıra Avrupa’ya geldi.

Ülkemizden “pqueen” ve “videoyun” takımları ile de katılım sağladığımız turnuva tamamlandı. Yayıncılarımız turnuvayı 47 ve 46 puan alarak 4. ve 5. sırada tamamladı. Turnuvayı 1. olarak tamamlayan Team Sardoche ise 68 puan ile turnuvayı tamamladı.

Takımlarımız turnuvadan 3000’er $ değerinde ödül ile ayrılmayı başardı. Daha önceden de açıklandığı gibi Fall Guys Rivals turnuvaları haftalık olarak gerçekleşecek ve her cuma mücadelelere sahne olacak. Eğer siz de maçları takip etmek ve bu tatlı ve eğlenceli mücadeleyi seyretmek istiyorsanız Twitch Rivals resmi kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir