Anasayfa > Oyun Haberleri > Twitch Rivals Fall Guys Tarihi Açıklandı

Twitch Rivals Fall Guys Tarihi Açıklandı

Son günlerin en çok konuşulan oyunu Fall Guys’ın ilk turnuvası Twitch Rivals tarihi açıklandı. Twitch Rivals Fall Guys detayları haberimizde.

Başarıdan başarıya koşan eğlenceli oyun ilk turnuvasına kavuşmak üzere. Birçok oyuncu turnuva düzenlemeleri için özellikle Twitter üzerinden Fall Guys’a isteklerde bulunuyordu.

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan ancak tarihi hakkında bilgi sahibi olmadığımız Twitch Rivals için Twitch’ten resmi açıklama yapıldı. Turnuva 28 Ağustos’ta Türkiye Saati İle 23.00‘da Twitch Rivals Twitch kanalından yayınlanacak. Resmi açıklamaya aşağıdaki Tweet’ten ulaşabilirsiniz.

Yapılan açıklamaya göre Twitch Rivals turnuvaları Fall Guys’ta haftalık olarak gerçekleşecek ve ilki haftaya yani 28 Ağustos’ta ekranlarda olacak. Eğer siz de en sevdiğiniz yayıncıların zaferi kazanmasını izlemek, bu yoldaki düşüşlerini görmek istiyorsanız turnuvayı buradan takip edebilirsiniz.

Eğer bu fazlasıyla eğlenceli oyunu hala duymamış ve oyun hakkında bilgi edinmek istiyorsanız oyun hakkında yazığımız inceleme yazısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Dikkat Düşüyoruz – Fall Guys Ultimate Knockout İnceleme

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir