Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Ultimate Knockout Steam Satış Listesinde Zirvede

Fall Guys Ultimate Knockout Steam Satış Listesinde Zirvede

Son günlerde adını sık sık duyduğumuz Fall Guys Ultimate Knockout yeni bir başarıya imza attı. Steam çok satanlarda zirveye ulaştı.

Twitter üzerinden bu başarılarını duyuran Fall Guys ekibi yaptıkları bu paylaşım ile oyuncularına da teşekkür etti. Ayrıca bu tweet ile belirttikleri gibi Fall Guys Ultime Knockout, Steam çok satanlar listesinde 1 değil, 2 sırayı kapmış durumda. Dünya çapında en çok satan oyunlar listesinde 1. sırada Fall Guys Ultime Knockout bulunurken, listenin 3. sırasını ise Fall Guys Collector’s Edition kapmış durumda.

fall guys

Her an listede değişimler olabileceği ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerek ancak Fall Guys bu noktaya ulaşarak başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Eğlenceli oynanışı, bir o kadar eğlenceli sosyal medya ekibi ve sahip olduğu oyuncu kitlesi ile Fall Guys bir süre daha kendinden söz ettirmeyi başaracak gibi görünüyor. Oyunun Beta versiyonu hakkında yaptığımız incelemeye buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunun tam versiyonu hakkındaki incelememize de birkaç gün içinde sizlerle olacak.

Fall Guys: Ultimate Knockout Beta İnceleme

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

2 Yorumlar

  1. ESPORTS GAME OF THE YEAR!!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir