Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys, Untitled Goose Game İle Bu Kostümle Birleşiyor

Fall Guys, Untitled Goose Game İle Bu Kostümle Birleşiyor

Fall Guys ve Untitled Goose Game, bu yılın popüler olan parti oyununa eklenecek olan kaz kostümüyle birlikte birleşiyor.

Geçen sene oyun piyasasında sürpriz bir şekilde fırtınalar estiren Untitled Goose Game, bu sene aynı etkiyi yaratan oyunlardan biri Fall Guys ile birleşiyor. Untitled Goose Game’de insanları elimizden geldiğince komik durumlara düşürmek için kullandığımız kaz, Fall Guys’a yeni bir kostüm olarak ekleniyor. Geliştiricilerin gerçek hayatta kaz kostümleriyle yaptığı canlı yayında kostümün oyuna 13 Kasım’da ekleneceği açıklandı.

Fall Guys’a Untitled Goose Game’deki kaz ekleniyor!

untitled-goose-game-kaz

Sezon ortası güncellemesini yeni almış olan Fall Guys, kaz kostümüne bu güncellemeden bağımsız olarak 13 Kasım’da buluşacak. 2. sezonun sezon ortası güncellemesinde oyuna yeni bir harita, yeni kostümler, rastgele bir şekilde haritalarda belirebilecek olan ögeler eklenmişti. Oyun zirve yaptığı zamanki popülaritesine uzun zaman ulaşamayacak gibi gözükse de büyüyen kitleyi yeni içeriklerle eğlendirmeye devam ediyor.

Çıkışının üzerinden bir süre geçmesine ve büyük oyunlar kadar içeriğe sahip olmamasına rağmen Untitled Goose Game de canlı kalmak için elinden geleni yapıyor. Geçenlerde Steam’e çıkışını yapan kaz oyununa lokal çok oyunculu olarak iki oyunculu mod eklenmişti. Bu modda aynı içerikleri iki kazla oynayarak belayı iki katına çıkarıyorsunuz. Untitled Goose Game’in iki oyunculu modunu uzaktaki bir arkadaşınızla oynayabilmek içinse 3. parti yazılımlar kullanmaya veya Steam Remote Play özelliğinden yararlanmaya ihtiyacınız var.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir