Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys Yardım Kampanyası: Markaların Savaşı

Fall Guys Yardım Kampanyası: Markaların Savaşı

Steam üzerinde satış rekorları kıran Fall Guys bu sefer de yardım kampanyası ile ortaya çıkıyor. İşte Fall Guys yardım kampanyası detayları.

Fall Guys Yardım Kampanyası

 

Çıkış yaptığı günden beri üzerine yoğun ilgiler toplayan Fall Guys özellikle sosyal medya üzerinde bir hayli aktif. Oyunun kendisi kadar eğlenceli olan Twitter hesabı da oyuncuların takibinde. Ancak bu Twitter hesabının tek takipçisi elbette Fall Guys oyuncuları değil. Dünya çapında pek çok sektörden pek çok firma Twitter üzerinden Fall Guys ile iletişime geçti. Kendi ürünleri, marka sembolleri gibi şekillerde Fall Guy tasarımları yapan markaların sayısı arttıkça Fall Guys ekibi bunu faydalı bir harekete dönüştürme kararı aldı ve bunu aşağıdaki Tweet ile duyurdu.

?Markaların Savaşı ?

Markalardan gelen istekler çok gerçek dışı olmaya başladı ve bunu pozitif bir şeye çeviriyoruz

Ödül: Markanız Fall Guys içinde bir kostüme dönüşecek

Katılmak için: Bu tweeti Special Effect’e yapacağınız en yüksek bağış miktarını yazarak yanıtlayın

Yarışmanın 2 hafta sonra biteceğini belirten Fall Guys bu tweet serisinin sonuna Wallmart, Wendy’s, Arby’s gibi markaları etiketleyerek takipçilerinden bunu devam ettirmelerini istedi.

Bunun ardından kısa sürede ilk teklifler gelmeye başladı. 20.000$ 40.000$ gibi rakamlara çok kısa sürelerde ulaşmayı başardılar. Bakalım bu 2 haftalık sürecin sonunda en yüksek teklifi veren kim olacak.

Fall Guys Hakkında daha detaylı bilgilere ulaşmak ve oyun hakkındaki detayları öğrenmek için yaptığımız incelmeyi aşağıdan okuyabilirsiniz.

Dikkat Düşüyoruz – Fall Guys Ultimate Knockout İnceleme

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir