Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys’ın Yeni Haritası Thin Ice İçin İlk Fragman Geldi

Fall Guys’ın Yeni Haritası Thin Ice İçin İlk Fragman Geldi

Üçüncü sezonunun çıkış tarihi 15 Aralık olarak açıklanan Fall Guys’ın yeni haritası Thin Ice kapsamında ilk video oyuncularla paylaşıldı.

Fall Guys, aniden yükseldiği dönemdeki popülaritesine sahip olmasa da büyük oyuncu kitlesini yeni içeriklerle eğlendirmeye devam ediyor. The Game Awards etkinliğinde yeni sezonu için ilk fragmanı oyuncularla paylaşarak 3. sezonun çıkış tarihini 15 Aralık olarak açıklayan oyun, etkinlik kapsamında En İyi Topluluk Desteği ödülüne de layık görülmüştü.

Üçüncü sezonda gelecek olan yeniliklerden birisi Fall Guys’ın Twitter hesabından paylaşılan bir gönderiyle oyunculara sunuldu. 15 Aralık’ta başlayacak olan üçüncü sezonla birlikte Thin Ice adlı harita oyuna ekleniyor. Harita, Fall Guys’ın ikonik oyunlarından biri olan Hex-A-Gon’a oldukça benziyor.

Fall Guys 3. sezon

Fall Guys’a Yeni Harita: Thin Ice

Hex-A-Gon mantığıyla işleyen, fakat üzerine birkaç kez basıldığında veya uzun süre boyunce üzerinde durulduğunda kırılan altıgenlerden oluşan haritada üst üste bulunan üç adet katmandan oluşuyor. İnce Buz anlamına gelen Thin Ice ismini taşıyan yeni Fall Guys mini oyunu, yapılan paylaşıma göre final evresinde oyunculara sunulacak.

Üçüncü Sezonda Bizleri Neler Bekliyor?

Sempatik bir şekilde kışın güzelliğini anlatan fragmandaki ögeler aynı zamanda üçüncü sezonda Fall Guys’a eklenecek içeriklere dair ipuçları veriyor. Videoda Fall Guy’ları o yandan bu yana fırlatan mekanizmalar, birçok delik bulunduran ve sürekli dönen bir çember gibi ögeler bulunuyor. Yeni sezonda oyuna eklenecek olan Fall Guys haritalarında bunun gibi içeriklerle karşılaşmak oyuncuları pek de şaşırtmayacaktır.

Fall Guys’ın oyuna otuzdan fazla kostüm ve yedi adet yeni seviye ekleyecek olan üçüncü sezonu 15 Aralık’ta bizlerle olacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir