Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys’ın Üçüncü Sezonu 15 Aralık’ta Bizlerle Olacak

Fall Guys’ın Üçüncü Sezonu 15 Aralık’ta Bizlerle Olacak

Fall Guys’ın üçüncü sezonu için fragman yayımlandı. The Game Awards şovunda paylaşılan videoyla birlikte üçüncü sezonun çıkış tarihi de açıklandı.

Oyun ve espor dünyasının en iyi takımlarının, yapımlarının, kişiliklerinin çeşitli kategorilerde ödüllendirildiği etkinlik The Game Awards birçok duyuruya sahne oldu. Yılın oyunu ödülünü The Last of Us Part II’nin kazandığı etkinlikte birçok yeni oyunun duyurulmasıyla birlikte aktif olan oyunlardan da önemli haberler geldi. Geçtiğimiz aylarda birden popüler olmasının ardından zirvedeki oyuncu sayısını koruyamasa da büyük bir kitle edinen Fall Guys’ın üçüncü sezonunun çıkış tarihi açıklandı. Kış temalı yeni sezon, The Game Awards’ta paylaşılan fragmana göre 15 Aralık’ta bizlerle olacak.

The Game Awards’ta Yılın Enleri

Fall Guys’ın Üçüncü Sezonu 15 Aralık’ta Çıkıyor

Mediatonic, paylaşılan videoda üçüncü sezonla birlikte Fall Guys’a yeni haritaların, engellerin, kostümlerin ve karakter animasyonlarının ekleneceğini duyurdu. Kış temasını işleyecek olan sezonun çıkış tarihi ise 15 Aralık olarak açıklandı. The Game Awards’ta en iyi topluluk desteği ödülünü kazanan oyun Fall Guys’ta dört gün sonra yeni bir döneme giriyoruz.

Sempatik bir şekilde kışın güzelliğini anlatan fragmandaki ögeler aynı zamanda üçüncü sezonda Fall Guys’a eklenecek içeriklere dair ipuçları veriyor olabilir. Videoda Fall Guy’ları o yandan bu yana fırlatan mekanizmalar, birçok delik bulunduran ve sürekli dönen bir çember gibi ögeler bulunuyor. Yeni sezonda oyuna eklenecek olan Fall Guys haritalarında bunun gibi içeriklerle karşılaşmak oyuncuları pek de şaşırtmayacaktır.

Fall Guys’ın üçüncü sezonu, geçtiğimiz haftalarda alışılagelmedik bir şekilde oyunculara duyurulmuştu. JigSawus Operasyonu adlı bir bulmaca görevini oyunculara veren Fall Guys resmî Twitter hesabı, toplam üç yüz adet küçük görseli oyunculara birleştirerek yeni sezonun temasını açıklamıştıFall Guys, üçüncü sezonunun çıkış tarihinin açıklandığı etkinlik The Game Awards’ta da en iyi topluluk desteği ödülünü kazandı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir