Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys’a Eklenecek Üç Adet Yeni Doom Kostümü Tanıtıldı

Fall Guys’a Eklenecek Üç Adet Yeni Doom Kostümü Tanıtıldı

Fall Guys Doom kostümlerine kavuşuyor! Devolver Digital, Fall Guys’ın resmi Twitter sayfasından oyuna eklenecek 3 adet yeni Doom kostümünü tanıttı. Kostümlerin tanıtım fragmanında çıkış tarihlerine de yer verildi. İşte detaylar.

Fall Guys Doom Guy Kostümüne Kavuşuyor

Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayıncılığı üstlenilen Fall Guys, 2020 yılına damgasını vuran oyunlardan olmuştu. Güncel olarak Sezon 3’te olan oyuna yeni güncellemeler ve kostümler gelmeye devam ediyor. 15 Aralık 2020 tarihinde çıkış yapan Sezon 3 ile kış temasına geçilmiş ve yeni haritalar oyuna eklenmişti. Sezon 2’nin yavaş temposu üzerine Sezon 3, oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Her ne kadar ilk sezonda olduğu kadar popüler olmasa da oyun kendisine has kitlesini elinde tutmayı başardı. Yaklaşık 1 ay önce Doom hesabı ile birlikte eş zamanlı yapılan gizemli bir paylaşım Doom ile Fall Guys’ın işbirliği içerisinde olduğunu bizlere göstermişti. Sonunda gelecek kostümler tanıtıldı.

https://twitter.com/FallGuysGame/status/1347665438004686849

Twitter hesabından paylaşılan gönderi ile kostümler tanıtıldı. Fall Guys’a üç adet yeni Doom kostümü eklenecek. Bu kostümler ise Cyberdemon, Cacodemon ve daha önce gizemli paylaşımda yer alan Doom Guy olarak tanılan Doom Slayer. Paylaşılan videonun sonunda kostümlerin oyuna ekleniş tarihi de duyuruldu. Üç adet yeni Doom kostümü, oyuna 12 Oacak 2021 tarihinde eklenecek.

Siz yeni Doom kostümlerini nasıl buldunuz? 12 Ocak 2021’de eklenecek kostümlerden ilginizi çeken veya almayı düşündüğünüz kostüm var mı? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Fall Guys’ın resmi sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Güncel oyun haberleri için sitemizi takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir