Anasayfa > Oyun Haberleri > Fall Guys’a Gelecek Fortnite Kostümleri Sızdırıldı

Fall Guys’a Gelecek Fortnite Kostümleri Sızdırıldı

Fall Guys’a gelecek Fortnite kostümleri bir veri madencisi tarafından sızdırıldı.  Aynı zamanda Fortnite sızıntılarıyla da ünlü olan Max isimli kullanıcı, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda 5 adet Fortnite kostümünün ismini paylaştı. Detaylar haberimizde.

Fall Guys 3.5 Güncellemesi İle Oyuna Neler Ekleneceği Duyuruldu

Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayımlanan Fall Guys, tüm hızıyla güncelleme almaya devam ediyor.  Özellikle çıkışıyla Twitch ve YouTube tarafından büyük ilgi ve oyuncu toplayan yapım yeni sezonlarıyla ve içerik güncellemeleri ile gelişmeye devam ediyor. Düzenli olarak farklı markalarla işbirliği halinde olan Fall Guys’ın bir sonraki işbirliği Fortnite ile olacak gibi gözüküyor. Fortnite sızıntılarıyla ünlü veri madencisi Max, Twitter adresinden oyuna gelecek Fortnite kostümlerini paylaştı.

Paylaşılan gönderiye göre Llama, Cuddle Team Leader, Peely, Bunny Brawler ve Ripley kostümleri Fall Guys içerik sistemine eklenmiş durumda. Kostümlerin ne zaman geleceği hakkında henüz net bir bilgi bulunmamakta. Max’in tahminine göre Paskalya zamanı yani Nisan ayının başı gibi Fall guys ve Fortnite işbirliği ile kostümler eklenmiş olabilir. Yakın zamanda resmi bir işbirliği açıklaması gelmesi bekleniyor. Resmi çıkış tarihi de resmi duyuru ile belli olacaktır.

Siz Fall guys ve Fortnite işbirliği hakkında neler düşünüyorsunuz? Kostümleri beğendiniz mi? Resmi bilgiler için Fall Guys’ın sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir