Anasayfa > Oyun Haberleri > Fallout 76 Birinci Sezon Başlıyor

Fallout 76 Birinci Sezon Başlıyor

Fallout 76 birinci sezon başlıyor. The Legendary Run ismi verilen ilk sezon, masaüstü oyun temasını işleyecek. Detaylar haberimizde.

Fallout hayranlarına müjde! Fallout 76’nın ilk sezonu başlıyor. Masaüstü oyunların haritalarına benzer bir haritayla çıkan ilk sezonun ismi de The Legendary Run olacak. Oyunda, Fallout temasına uygun olarak S.C.O.R.E puanlarını toplamamız gerekecek. Bu puanları Captain Cosmos ve Dr. Zorbo arasındaki mücedalede bazı görenleri yaparak tamamlayacağız.

Görevlerin ghillie takım elbiseleri için boya, Fallout’un teması olan retrofütiristik tarzda astronot kıyafetleri ve sefertasları için öğeler gibi ödüller vermesi bekleniyor. Bunlar aynı zamanda XP booster işlevi de görecek.

Fallout 76: Wastelanders Resmi Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Fallout 76’da hali hazırda günlük ve haftalık görevler bulunuyordu. Ancak diğer oyunlarda giderek popülerleşen sezon sistemi şimdi Fallout’a da geliyor. Oyunun yapımcısı Bethesda‘nın internet sitesinde yayınlanan bir blog yazısına göre, tüm sezonlar bedava olacak. İlk sezonun bedava olacağı biliniyordu, ancak diğer sezonların da ücretsiz olacağı böylece duyurulmuş oldu.

The Legendary Run yarın, yani 30 Haziran 2020‘de başlıyor ve Eylül ortalarına kadar devam edecek. Bu da sezonun oldukça dolu olduğunu gösteriyor. Belirlenen tarihler, yaz tatilini bu sezonun görevleriyle geçirebilebileceğini işaret ediyor. Sezonun başlamasından iki hafta sonra rank atlamak istemek oyuncuların, rank başına 150 atom ödemesi gerekecek. Bu yüzden aklınızda varsa hemen başlamanız iyi olacaktır.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir Yorum

  1. Haftaboyu ücretsiz olsa da oynasam

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir