Anasayfa > Oyun Haberleri > Fallout 76: Wastelanders Resmi Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Fallout 76: Wastelanders Resmi Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Fallout 76 için büyük yenilikler getirecek genişleme paketi Wastelanders için resmi çıkış fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde. 

wastelanders

Bethesda Softworks tarafından geliştirilen Fallout 76 2018 yılında çıkış yapmış ve çıktığı günden itibaren eleştirilerin odağında bir oyun olmuştu. Eleştirmenlerden kötü notlar alsa Bethesda, oyuna olan desteğini sürdürmeye devam etti. Yeni çıkacak olan Fallout 76: Wastelanders paketi de oyunu geliştirmek konusunda atılmış en büyük adımlardan birisi olacak.

Fallout 76: Wastelanders güncellemesi ilk olarak geçtiğimiz E3 te oyunculara tanıtılmıştı. Oyuna büyük yenilikler getirecek güncelleme için çıkış tarihi ise 7 Nisan 2020 olarak belirtilmişti. 7 Nisan 2020 tarihinde yayınlanması planlanan Wastelanders paketi 1 hafta ertelenerek çıkışı 14 Nisana çekilmişti. Fallout 76 sahiplerinin ücretsiz olarak sahip olacağı bu güncellemenin Türkçe alt yazılı fragmanını ise aşağıdaki bağlantıda Bethesda Türkiye resmi hesabından izleyebilirsiniz.

https://twitter.com/bethesda_TR/status/1248265316041400325

Fallout 76: Wastelanders güncellemesi ile oyuna birçok yenilik gelmek üzere. Bunlardan en belirgin yenilik ise oyuna NPC’lerin eklenecek olması. Geliştiricilerin hedefleri doğrultusunda oyunda bulunmayan NPC’ler bu güncellemeyle birlikte artık oyuncularla olacak. Tabii ki bu güncelleme oyuna sadece NPC eklemekle kalmayacak. Yepyeni görev serileri, silahlar, düşmanlar, yeni bir itibar sistemi ve daha bir çok yenilik de Wastelanders güncellemesi ile Fallout 76 oyuncularına sunulacak.

14 Nisanda tüm platformlarda ücretsiz olarak erişebileceğiniz güncelleme ile Appalachia’da yeni bir başlangıç yapmaya hazır olun. Yeni görevler, yeni silahlar, yeni seçenekler ile Batı Virgina’nın sırlarını açığa çıkarmak için yola çıkmaya çok az kaldı.

 

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir