Anasayfa > Oyun Haberleri > Fallout: New Vegas The Frontier Beklediğimiz Mod

Fallout: New Vegas The Frontier Beklediğimiz Mod

Fallout: New Vegas The Frontier ile aradığı mod ivmesinde ciddi bir yükseliş yakalayacak. İşte dev modla ilgili bilmek istediğiniz her şey.

Fallout: New Vegas The Frontier modu ile bambaşka bir oyun görünümüne kavuşmaya hazır. Bir oyunun komünitesi tarafından hazırlanmış en büyük modlardan biri olan The Frontier oyuna Bethesda’nın akıl etmesini istediğiniz bir çok yeni özellik getiriyor. Resmi internet sitesinden hakkında daha fazla detay edinebileceğiniz modun bir de Steam sayfası bulunuyor. Aynı zamanda, bu moda tüm modların anavatanı Nexus’tan da erişmek mümkün olacak.

Bethesda Engelli Oyuncular İçin Fallout 76’ya Tekerlekli Sandalye Ekledi

The Frontier modunun öne çıkan özelliklerinden biri ise sürüş sistemi. Modun internet sitesinde gösterilen oynanış videolarında Bethesda’dan beklenmeyecek kıvraklıkta bir sürüş deneyimi yaşayabileceğimizi görüyoruz. Modun yapımcıları da bu başarılarının farkında olsalar gerek ki: “Bu bir Bethesda oyununda görülmüş en kompleks, realistik ve oynanışla uyumla araba sistemi.” açıklamasında bulundular.

Modun 2021 yılının Ocak ayında çıkması bekleniyor. Şu ana kadar gelen en güncel bilgi ise modun 15 Ocak’tan itibaren oynanabiliyor olması. Modu oynamak için Fallout: New Vegas’a ve dört adet DLC’sine de sahip olmanız gerekecek. Eğer mod ilginizi çekiyorsa, bu oyunlar ve DLC’ler an itibariyle kış indirimleri dahilinde daha uygun fiyatlara sahip olunabilir. Modun bir de Discord Server’ı bulunuyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir