Anasayfa > Oyun Haberleri > Fallout Shelter Online Çıkışını Gerçekleştirdi

Fallout Shelter Online Çıkışını Gerçekleştirdi

Bethesda’nın sevilen mobil oyunu Fallout Shelter yepyeni bir yüzle tekrar oyuncuların karşısına çıktı. Fallout Shelter Online hakkındaki detaylar haberimizde.

2015 yılında E3 fuarında duyurulması ile birlikte çıkışını da aynı yıl içerisinde gerçekleştiren Bethesda‘nın mobil oyunu Fallout Shelter oyuncular tarafından oldukça beğenilmişti. Fallout evreninde kendi sığınağımızı inşa edip yönettiğimiz oyun geçen seneler içerisinde PC ve konsol platformları için de çıkışını gerçekleştirdi. Oyun aradan geçen 5 yıllık süre boyunca oyuncuların ilgisini de bir an olsun kaybetmeden oldukça başarılı bir biçimde yoluna devam etti.

Bu başarı ise ardından elbette ki devam oyununu getirdi. Fallout Shelter Online adlı oyunla maceramıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Adından da anlaşılabileceği üzere oyunu online bir oynanışa kavuşturan Fallout Shelter Online ile oyuncular Wasteland‘de yer alan çeşitli bölgeleri keşfedebilecekler. Bunun yanında bu bölgelerde başka oyuncularla da karşılaşıp mücadeleye girme şansına sahip olacağız. Oyunda ayrıca yepyeni görevler ve hikaye örgüsü de oyuncuları bekliyor. Bununla birlikte elbette nihai amacımız hala sığınağımızı en mükemmel şekilde inşa edip insanların hayatta kalmasını sağlamak.

Çıkışını gerçekleştiren oyun şimdilik yalnızca Japonya, Güney Kore, Endonezya, Filipinler, Malezya, Tayland ve Singapur üzerinden indirilebilir durumda. İlerleyen günlerde listeye yeni ülkelerin de eklenmesi ile birlikte oyun çok daha fazla kullanıcıya erişecek. Bakalım Bethesda Fallout Shelter ile yakaladığı başarıyı yeni oyunla da sürdürmeyi başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir