Anasayfa > Oyun Haberleri > Fan Yapımı Wolfenstein 3D Devam Oyunu Yaklaştı

Fan Yapımı Wolfenstein 3D Devam Oyunu Yaklaştı

Wolfenstein 3D devam oyunu bekleyenlere müjde. Wolfenstein: Blade of Agony Chapter 3 – The Final Confrontation Nisan sonu geliyor.

Wolfenstein muhtemelen oyun dünyasının en iyi komünitesine sahip. Hayranlar tarafından sürekli yenilenen, üzerine eklenen ve devamı getirilen oyun 1994’ten beri bu ruhu korumayı başardı. Nazilerin Avrupa’yı işgaline el attığımız FPS efsanesi, yıllardır beklenen bir diğer hayran yapımı devam oyununa kavuşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl, yine hayranlar tarafından eli yüzü düzeltilen Return to Castle Wolfenstein Steam raflarındaki yerini almıştı. Şimdi sıra yıllardır hazırlanan Wolfenstein: Blade of Agony‘nin üçüncü bölümü olan The Final Confrontation (Son Yüzleşme)‘da .

Return to Castle Wolfenstein Steam Yolunda

The Final Confrontation’ın konusu da oldukça eğlenceli görünüyor. Oyunda emekli olmuş olan B.J. Blazkowicz‘i oynuyoruz. Blazkowicz emekli olmasına karşılık, faşistlere karşı direnişte lider rolü almış durumda. Hikaye ise, eski bir arkadaşımızdan şifrelenmiş bir mesaj almamızla başlıyor. Mesajla birlikte Nazi’lerin canına okuyabileceğimiz 30 level ve gizli haritalar var. Oyun ayrıca seslerle de destekleniyor. Oyun müziklerinin yüksek kalitede orkestral müzikler olması ve seslendirmenin kullanılması oldukça etkileyici detaylar arasında yer alıyor. Ve tabii ki zombiler. Wolfenstein oyunu olup içinde öldürebileceğimiz zombiler olmaması düşünülemezdi.

Oyunda bir çok içerik geliştiricinin emeği var. Ana takım ise Daniel ‘Tormentor667’ Gimmer, Dean ‘Doomjuan’ Ascher, Virgilio ‘Ozymandias81’ Virzo, Maxim ‘Doomjedi’ Genis ve Afadoomer’dan oluşuyor. Oyunu denemek isteyenler buradan ücretsiz edinebilirler. Oyunla ilgili daha fazla fikir edinmek isteyenlerse, aşağıdaki videonun tadını çıkarabilirler.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir